Οι απίστευτες μεταμφιέσεις των Βραζιλιάνων και πρόκληση της σεξοβόμβας από την Κροατία

Must Read

Σε κάθε παιχνίδι της εθνικής Βραζιλίας παίζουν… τρεις. Η ίδια η ομάδα, ο αντίπαλος και φυσικά οι οπαδοί της που βρίσκουν χίλιους δυο τρόπους για να κλέψουν τα φωτογραφικά φλας και σπανίως, τουλάχιστον στο αυστηρό Κατάρ, τις τηλεοπτικές κάμερες.

Σε αντίθεση με άλλες διοργανώσεις χάνουμε το σόου της εξέδρας, τα φιλιά, τον παλμό και το πάθος,

Πολύ πριν τη σέντρα οι οπαδοί της «σελεσάο» άρχισαν το δικό τους πάρτι κι αν όλα πάνε καλά για αυτούς θα το συνεχίσουν και ώρες μετά το σφύριγμα της λήξης.

Οι Κροάτες είναι σαφώς λιγότεροι, αλλά το ίδιο εκδηλωτικοί. Εντυπωσιακοί οι… πολίστες (έχουν ισχυρή παράδοση στο άθλημα)…

αλλά και η σεξοβόμβα τους, η Ιβάνα Κνολ που έχει φορές φορές σε δύσκολη θέση την αστυνομία ηθών της χώρας με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της στην εξέδρα. Αυτή τη φορά αποφάσισε να πικάρει τους Βραζιλιάνους δημοσιεύοντας με φωτογραφία από κλασσικό μπαλέτο προτρέποντας τους συμπατριώτες της «ας χορέψουμε» κάνοντας σαφή αναφορά στον χορό των ποδοσφαιριστών της Βραζιλίας στο τελευταίο ματς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This