Δείτε γιατί αποχώρησε και πάλι ο Ολυμπιακός Β’ από αγώνα της Σούπερ Λίγκα 2

Must Read

Έγινε πλέον συνήθεια να μην ολοκληρώνονται οι αγώνες του Ολυμπιακού Β’ στη Σούπερ Λίγκα 2, Μετά τον αγώνα με την Καλλιθέα όπου αποχώρησε ο Ολυμπιακός Β’ από το γήπεδο, ήρθε η σειρά του αγώνα με την Κηφισιά να σημαδευτεί από την αποχώρηση της δεύτερης ομάδας των «ερυθρόλευκων» έπειτα από την αποβολή του ποδοσφαιριστή Κωστή για σκληρό φάουλ στον Ταλάλ της Κηφισιάς.




Μαζί με τις διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών είχαμε και είσοδο παραγόντων και οπαδών. Το ματς γινόταν στο προπονητήριο στου Ρέντη, στην τηλεοπτική μετάδοση ακούγονται οι φωνές των οπαδών για αποχώρηση της ομάδας κι έπειτα από σαράντα περίπου λεπτά οι διαιτητές έκλεισαν το Φύλλο Αγώνα.




Ο Ολυμπιακός με βάση τους κανονισμούς θα τιμωρηθεί με αφαίρεση πέντε βαθμών και πρόστιμο 100.000 ευρώ. Δεν κινδυνεύει, όμως, με υποβιβασμό. Θυμίζουμε ότι οι Β’ ομάδες (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) μετέχουν στο πρωτάθλημα, αλλά όπως δεν έχουν δικαίωμα ανόδου και κινδυνεύουν και με υποβιβασμό.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This