Γιάννης Νικοπολίδης: Ο 22χρονος γιος του Αντώνη Νικοπολίδη επέστρεψε στην Ελλάδα και υπέγραψε με την Λαμία

Must Read

Ο Αντώνης Νικοπολίδης και η Βάσω Στασινού παντρεύτηκαν το 2000 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: Τον Γιάννη Νικοπολίδη που γεννήθηκε την ίδια χρονιά και τα δίδυμα Γιώργο Νικοπολίδη και Μαριτίνα Νικοπολίδη που γεννήθηκαν έξι χρόνια αργότερα, το 2006.

O μεγάλος γιος του ζευγαριού Γιάννης Νικοπολίδης έχει ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του και είναι τερματοφύλακας. Από το 2018 αγωνιζόταν στις ΗΠΑ και το MLS στο οποίο βρέθηκε με υποτροφία.


Πλέον επέστρεψε μετά από 4,5 χρόνια στην Ελλάδα και υπέγραψε συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία στην οποία θα φοράει μάλιστα τη φανέλα με το νούμερο 71, την ίδια δηλαδή που φορούσε ο πατέρας του σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας για τον Γιάννη Νικοπολίδη:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 22χρονο τερματοφύλακα, Γιάννη Νικοπολίδη.

Ο νεαρός τερματοφύλακας που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο MLS, στο αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, με την ομάδα των Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς, υπήρξε διεθνείς με τις εθνικές ομάδες Κ17, Κ19, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, ενώ από το 2018 αγωνιζόταν στο NCAA στην Αμερική.

Ο Γιάννης επέλεξε να αγωνιστεί φορώντας το νούμερο 71 στη φανέλα του.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες!».

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη συμφωνία με τη Λαμία, ο Γιάννης Νικοπολίδης τόνισε πως: «Είμαι χαρούμενος που μετά από αρκετό καιρό στο εξωτερικό, επιστρέφω στην Ελλάδα και θα αγωνιστώ στην ομάδα της Λαμίας. Θα κάνω ό,τι μπορώ να βοηθήσω από τη μεριά μου η ομάδα να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This