Και πάλι καλά για τον ΠΑΟΚ! 0-0 με τον ΟΦΗ στην Τούμπα…

Must Read

Η υπεροψία πληρώνεται κι αυτό το κατάλαβαν για τα καλά οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο 0-0 με τον ΟΦΗ. Δεν… μπήκαν στο ρυθμό του αγώνα, πίστεψαν ότι με την κεκτημένη θα κέρδιζαν το ματς, αλλά λίγο έλειψε να το χάσουν αφού ο ΟΦΗ δημιούργησε τις μοναδικές «σοβαρές» φάσεις του αγώνα με τον Ντίκο στο 32′ (έσωσε ο Κοτάρσκι) και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (… έσωσε το δικάρι!)

Από την πλευρά τους οι Κρητικοί έδειξαν από το ξεκίνημα τις προθέσεις τους. Έκλεισαν τους χώρους και προσπάθησαν να αντεπιθέσεις να κάνουν τη ζημιά, αλλά αντικειμενικός τους στόχος ήταν το μηδέν στην άμυνα. Έτσι κι αλλιώς στα 11 τελευταία ματς στη Θεσσαλονίκη είχαν φύγει μόλις με δύο ισοπαλίες έχοντας χάσει εννιά φορές. Η τελευταία φορά που έφυγαν χωρίς να ηττηθούν ήταν στο μακρινό πλέον 2011 (16/10) πάλι με 0-0!

Για τον Δικέφαλο η ισοπαλία αυτή είναι πισωγύρισμα σε μια περίοδο που έδειχνε ότι βρει τον καλό του εαυτό. Για τον ΟΦΗ απλά είναι μια επιβεβαίωση της καλής κατάστασης που βρίσκεται. Πήρε ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (1-1), παραχώρησε ισοπαλία στο Βόλο (0-0) και νίκησε με το εμφαντικό 4-0 στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό.

Η πίεση του ΠΑΟΚ έγινε αισθητή από τα μέσα του β’ μέρους, αλλά ήταν πλέον αργά. Δεν είναι τυχαίο ότι η πρώτη μεγάλη μεγάλη ευκαιρία έγινε στα πρώτα δευτερόλεπτα των καθυστερήσεων με τον Ολιβέια, αλλά ο τεραμτοφύλακας του ΟΦΗ Χρήστος Μανδάς έδιωξε σε κόρνερ.

Διαιτητής: Δημήτρης Καραντώνης
Α’ Βοηθός: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος
Β’ Βοηθός: Δημήτρης Βεργέτης
4ος: Κωνσταντίνος Κατοίκος

VAR: Αναστάσιος Παπαπέτρου

Κίτρινη: 86′ Ίνγκασον  – 9′ Μεγιάδο, 48′ Βούρος, 86′ Ντίκο, 86′ Νέιρα.

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (73′ Βιεϊρίνια), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες (65′ Μπράντον), Αουγκούστο, Σβαμπ (73′ Ντάντας), Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα.
ΟΦΗ (Β. Νταμπράουσκας): Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής (72′ Γιαννούλης), Λάρσον, Θοράρινσον, Μεγιάδο (56′ Περέα), Ντιουσέ, Τοράλ (72′ Νέιρα), Μπαλογιάννης, Ντίκο (93′ Τσιλιανίδης).
Το πανόραμα της Σούπερ Λίγκα εδώ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This