Πάρτι στην Opap Arena, η ΑΕΚ 4-1 τον Παναιτωλικό

Must Read

Απόγευμα με γκολ και θέαμα στην Opap Arena. Η ΑΕΚ νίκησε με 4-1 τον Παναιτωλικό με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, προσέφερε θέαμα στον κόσμο που γέμισε για μια ακόμα φορά το γήπεδο, ενώ ο Ματίας Αλμέιρα άκουγε το όνομά του για την αποφασή του να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Η ΑΕΚ κυνήγησε το γκολ, τουλάχιστον μέχρι το 75′, θα μπορούσε να έχει πολύ περισσότερα, εάν οι ποδοσφαιριστές της ήταν περισσότερο εύστοχοι. Οι Γκατσίνοβιτς και Φερνάντες που πέρασαν στον αγώνα στο 73′ έδωσαν νέα επιθετική ορμή στην Ένωση. Δεν κατάφεραν να σημειώσουν γκολ, όμως δημιούργησαν ευκαιρίες φροντίζοντας ο πρώην συμπαίκτης τους, ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού Ανέστης να έχει πάντα… δουλειά.

Κορυφαίος του αγώνα ο Άμραμπατ ο οποίος έδωσε την ασίστ στον Πινέδα στο τρίτο γκολ και έγραψε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ στο τέταρτο.

Ο Παναιτωλικός για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική δέχεται τέσσερα γκολ. Είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ με 4-0. Στον αγώνα στην Opap Arena και να ήθελε δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τη διάθεση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ να φθάσουν σε μια άνετη νίκη. Δικαιολογημένα περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο.

Άτυχος και ο Αποστολάκης, τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 19′. Η πρώτη διάγνωση είναι θλάση στον προσαγωγό.




Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης
Βοηθοί: Ανδρέας Φωτόπουλος, Αντώνιος Σινιοράκης
4ος: Αλέξανδρος Τσακαλίδης
VAR: Αθανάσιος Τζήλος, Κωνσταντίνος Δάλλας

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Πινέδα (73′ Τσούμπερ), Άμραμπατ (73′ Φερνάντες, Αραούχο (73′ Μάνταλος), Λιβάι Γκαρσία (73΄ Φαν Βέερτ).
Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης (19 λ.τρ. Λιάβας), Λάρσον, Μλάντεν, Χατζηθεοδοωρίδης (73′ Μόρσεϊ), Χουχούμης, Μάρτενσον, Ντίας (73′ Μπουζούκης), Κολοβός (64′ Μαλής), Ξενιτίδης (64′ Σενγκέλια), Πέδρο.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This