Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο «Γ. Καραϊσκάκης»…

Must Read

Την παράσταση της 8ης αγωνιστικής της SuperLeague «κλέβει» αναμφίβολα η μάχη του πρωτοπόρου Ολυμπιακού το βράδυ της Κυριακής (19:30) με την ΑΕΚ στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Νίκος Κωστένογλου, έχει αποκαλύψει το πλάνο του για το μεγάλο ντέρμπι: «Θεωρώ το 4-2-3-1 μονόδρομο με τον τρόπο που παίζει ο Ολυμπιακός. Ο Μπακάκης θα είναι δεξιά, αριστερά είναι μεταξύ Χουλτ και Λόπες, ενώ Τσιγκρίνσκι και Βράνιες θα είναι τα στόπερ. Σιμόες σίγουρα και μάλλον Γαλανόπουλος θα είναι στο κέντρο. Αν είναι καλά ο Μάνταλος θα παίξει αριστερά, αλλιώς θα είναι Αλμπάνης ή Λόπες. Δεξιά έχει δοκιμάσει τον Παουλίνιο για να μπορέσει αν χρειαστεί να περάσει τον Μπακάκη ως τρίτο στόπερ, ενώ ο Λιβάγια θα είναι πίσω από τον Ολιβέιρα».

Από την άλλη, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Πέδρο Μαρτίνς, σκεφτόταν μέχρι την τελευταία στιγμή το πώς θα καλύψει κάποιες θέσεις, ωστόσο κατέληξε χωρίς να ανοίξει εντελώς τα χαρτιά του.

Στον άξονα θα βρίσκονται οι Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης και στα άκρα οι Ποντένσε, Μασούρας θεωρούνται σίγουροι.

Το ντέρμπι θα σφυρίξει ο 44χρονος πορτογάλος, Ζόρζε Σόουζα, ο οποίος θεωρείται από τους πιο έμπειρους στην Ιβηρική χερσόνησο. Βοηθοί του Σόουζα θα είναι οι συμπατριώτες του Αλβάρο Μεσκίτα και Νούνο Μάνσο. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Εμμανουήλ Σκουλάς από την Θεσσαλία, στο VAR o Βασίλης Φωτιάς και AVAR ο Βασίλης Νικολακάκης.

Το σημερινό πρόγραμμα ανοίγει νωρίτερα, στις 15.00, στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ομάδα της ΑΕΛ. Τη… σκυτάλη παίρνει στη συνέχεια ο Ατρόμητος που φιλοξενεί τον ουραγό Πανιώνιο στο Περιστέρι, ενώ στις 17:15 ο Άρης διασταυρώνει τα «ξίφη» του με τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η 8η αγωνιστική της SuperLeague (1) ρίχνει «αυλαία» την Δευτέρα στο «Θ. Κολοκοτρώνης», εκεί όπου ο γηπεδούχος Αστέρας Τρίπολης περιμένει την ομάδα της Λαμίας.

Οι αναμετρήσεις:

27/10 Άρης – Παναιτωλικός       17.15 Novasports2

27/10 Ατρόμητος – Πανιώνιος    17.00         – 

27/10 Ολυμπιακός – ΑΕΚ            19.30 Novasports1 

27/10 Παναθηναϊκός – ΑΕΛ        15.00  Novasports2

 

Δευτέρα 

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία           19.30 Novasports1

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This