Χειροπέδες στον Ντάνι Άλβες για σεξουαλική επίθεση

Αρνείται τις κατηγορίες ο διάσημος ποδοσφαιριστής

Must Read

Συνελήφθη από τις ισπανικές αρχές ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ντάνι Αλβες, μετά από καταγγελία γυναίκας ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά μέσα σε μπαρ στη Βαρκελώνη, τον Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η γυναίκα κατηγορεί τον 39χρονο ότι έβαλε το χέρι του μέσα από τα εσώρουχά της και την άγγιξε, χωρίς τη συγκατάθεσή της, ενώ ο ίδιος διασκέδαζε μαζί με φίλους του στο νυχτερινό κέντρο.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής αρνείται τις κατηγορίες, ωστόσο όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ, σε βάρος του υπήρχαν αρκετά στοιχεία.

«Ήμουν σε εκείνο το κέντρο και διασκέδαζα με φίλους. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν πως λατρεύω να χορεύω και το έκανα χωρίς να παραβιάζω τον χώρο των άλλων. Δεν ξέρω ποια είναι αυτή η γυναίκα. Δεν παραβίασα ποτέ τον χώρο της. Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό, προς Θεού!» δήλωσε ο ποδοσφαιριστής που κατέχει το ρεκόρ με τα περισσότερα τρόπαια καριέρας (43).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This