Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα (1-1), τα καλά τα κράτησαν για το τέλος!

Must Read

Το ματς του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ δεν βάδιζε, αλλά… έτρεχε προς το 0-0. Λίγες οι ευκαιρίες, μάλλον κακό το θέαμα. Κι όμως το τελευταίο δεκάλεπτο απέκτησε… άγρια ομορφιά. Δύο γκολ, από ένα σε κάθε ομάδα, αποζημίωσαν τους θεατές που πήγαν στο γήπεδο του Αγρινίου αυτό το βράδυ Παρασκευής.

Κι ενώ μονλογούσαν ότι έκαναν «λάθος επιλογή» ήρθαν οι δύο ομάδες να τους… διαψεύσουν.

Πρώτος και καλύτερος ο Γιάννης Αναστασίου, ο προπονητής των γηπεδούχων, ο οποίος στο 82′ παίζει τα… τελευταία του χαρτιά. Ρίχνει στον αγώνα τον Ζοάο Πέντρο και τον Φρεντερίκο Ντουάρτε στη θέση των Καρέλη και Μόρσει.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 86′ οι δύο νεοεισελθόντες συνδυάστηκαν, ο Ντουάρτε σημειώνει το γκολ που – εκείνη τη στιγμή θεωρούσε ότι θα έκρινε τον αγώνα Το πανηγύρισε δεόντως, αφού προέρχεται από τραυματισμό και θέλει να ανέβει ψυχολογικά.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 89′ ο Σόρια είδε τον Ερασμούσπε που ισοφάρισε «κλέβοντας» ουσιαστικά το «τρίποντο» από τον Παναιτωλικό!

Ακόμα και οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες. Στο 76′ ο Μπάλαν του ΠΑΣ Γιάννινα δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Ανέστη, ενώ νωρίτερα στο 62′ ο Καρέλης για τον Παναιτωλικό ήταν αυτός που δεν κατάφερε να σκοράρει.




Διαιτητής: Παπαπέτρου
Βοηθοί: Σάββας, Σαμοΐλης,
4ος: Παπαδόπουλος
VAR: Στεφανής, Κύρκος

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Ανέστης, Μαλής, Μλάντεν (46΄Μάρτενσον), Λάρσον, Χουχούμης, Λιάβας, Ντίας, Κολοβός (72΄Μπουζούκης), Σενγκέλια (88΄Χατζηθεοδωρίδης), Μόρσεϊ (81΄Ντουάρτε), Καρέλης (81΄Πέδρο).

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα (71΄Νίνης), Τζήμας (86΄Λώλης), Παμλίδης, Μπάλαν (80΄Σταματελόπουλος).

Η Βαθμολογία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This