Κι άλλη…. σφαλιάρα για τον Παναθηναϊκό – Έχασε 2-1 στο ΟΑΚΑ από την Λάρισα

Must Read

Μία έτσι μια αλλιώς για τον Παναθηναϊκό. Επέστρεψε πάλι στα άσχημα αποτελέσματα χάνοντας μέσα στο ΟΑΚΑ από τη Λάρισα κι έχοντας πολλά παράπονα από τον διαιτητή Σιδηρόπουλο και το… VAR. Oι πράσινοι είχαν αρκετές ευκαιρίες κυρίως στο δεύτερο μέρος (στο πρώτο ήταν φλυάροι) και παραπονιούνται για τρεις αποφάσεις του διαιτητή. Η ουσία είναι όμως πως οι γηπεδούχοι έχασαν ένα ακόμη παιχνίδι και η γκρίνια επιστρέφει.

Mε το… καλημέρα βρέθηκε πίσω στο σκορ ο Παναθηναϊκός. Στο 34 δευτερόλεπτο ο Μιλοσάβλιεβιτς «πάγωσε» το ΟΑΚΑ και έδωσε το προβάδισμα στους Θεσσαλούς.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γιώργου Δώνη μπήκε πιο δυνατά και πίεσε για την ισοφάριση. Ομως, σε μια αντεπίθεση δέχτηκε και δεύτερο γκολ.

Στο 57′ ο Κρίστινσον με το χέρι έψαξε τον Ουάρντα, ο Χατζηθεοδωρίδης γλίστρησε, ο Αιγύπτιος βγήκε απέναντι από τον Διούδη, άδειασε τον Αποστολάκη, πλάσαρε με το δεξί και έκανε το 0-2 για τους βυσσινί.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 62′ με δεξί σουτ από τον Ζαχίντ και λάθος εκτίμηση του Κρίστινσον.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This