«Χρυσό τρίποντο» για τον Ιωνικό, 2-0 στη Λαμία! Αποχώρησε με ασθενοφόρο ο Βέργος.

Must Read

Δύο λάθη καταδίκασαν τη Λαμία και απογείωσαν, τουλάχιστον ψυχολογικά, τον Ιωνικό, ο οποίος έφυγε με «χρυσό τρίποντο» (2-0) από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας κι ελπίζει να… ξεφύγει από την τελευταία θέση στη βαθμολογία. Είχε οκτώ, μόλις, βαθμούς, έφθασε τους 11 και πλέον βρίσκεται στο «-1» από την προ-τελευταία Λαμία.

Τα λάθη της Λαμίας που διαμόρφωσαν το σκορ:

*Στο 19′ ο Σάκιτς εκτέλεσε κόρνερ, κόσμος και κοσμάκης στην περιοχή της Λαμίας κι ο Μπεχαράνο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Αυτογκόλ και 0-1!

*Στο 44′ ο Βαλεριάνος έκανε μια… γλυκιά σέντρα ικανή να ξεγελάσει τον τερματοφύλακα της Λαμίας Σαράνοφ, γκολ και 0-2. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του 30χρονου αμυντικού στη Σούπερ Λίγκα και το δεύτερο της 14χρονης επαγγελματικής του καριέρας (222 αγώνες). Το προηγούμενο ήταν στο 4-2 του Κεραυνού Γλυφάδας με τον οποίο αγωνιζόταν τότε με αντίπαλο την Προοδευτική (21-1-2012)

Στο ίδιο λεπτό ο 27χρονος Νίκος Βέργος της Λαμίας ζαλίστηκε. Πριν πέσει στον αγωνιστικό χώρο τον κράτησαν οι συμπαίκτες του και χρειάστηκε να αποχωρήσει με ασθενοφόρο, έχοντας πάντως τις αισθήσεις του.




Η Λαμία, παρά το γεγονός ότι ο προπονητής της Σάββας Παντελίδης έριξε ότι είχε στον πάγκο του αναζητώντας το γκολ δεν τα κατάφερε. Μόνη αξιόλογη ευκαιρία στο 76′ όταν στο σουτ του Μανούσου ο Χουτεσιώτης έδιωξε την μπάλα κόρνερ.




Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης
Βοηθοί: Ανδρέας Φωτόπουλος , Αντώνης Σιμιονάκης
4ος: Άγγελος Ευαγγέλου
VAR: Δημήτρης Σαμοΐλης, Δημήτρης Γκάγκας

Κίτρινη κάρτα: 3′ Σλίβκα, 75′ Σιμόν, 79′ ντε Βινσέτι – 7′ Ρομαό, 37′ Τσιγκρίνσκι, 62′ Βαλεριάνος, 67′ Σεμπά, 80′ Μύγας, 90+4 Καμπράλ.

Λαμία (Παντελίδης): Σαράνοφ, Τζανετόπουλος, Νούνιες (55’ Ντε Βινσέντι), Βέργος (45’ Μανούσος), Σλίβκα, Μπεχαράνο (55’ Κάλεμπ), Μαρτίνεθ (73’ Τσιλούλης), Παούλαβετς, Ρόμανιτς, Βασιλαντωνόπουλος (73’ Σιμόν), Λερόϊ.

Ιωνικός (Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Γούλερι (46’ Καμπράλ), Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό, Σάκιτς (92’ Τσίμπσαχ), Φατιγκά (87’ Ρουμπουλάκου), Κάνιας, Σεμπά (77’ Αντούνες), Μάντζης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This