Παναθηναϊκός: Κόκκινη κάρτα στο δρόμο για την κορυφή, 1-0 ο Αστέρας!

Must Read

Η αποβολή του Δημήτρη Κουρμπέλη στο 33′ με δεύτερη κίτρινη έκοψε στα.. δύο τον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν μόνο το αριθμητικό μειονέκτημα που καταδίκασε νωρίς νωρίς στον αγώνα τους «πράσινους», αλλά και το γεγονός ότι ο αρχηγός της ομάδας μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν ο κινητήριος μοχλός στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Όμως η πρώτη κίτρινη στο 26′, η δεύτερη στο 33′ (αποβολή) έφεραν τα… πάνω κάτω.

Ο Αστέρας δεν βιάστηκε να δείξει τα δόντια του. Προσπάθησε να… κοιμήσει τους αντιπάλους του και χτύπησε την κατάλληλη στιγμή. Στο 79′ ο Μπαρτόλο που είχε μπει νωρίτερα στον αγώνα έπιασε το δυνατό ευθύβολο σουτ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπρινιόλι μετά από λάθος του Πούχατς: 1-0!

Ο προπονητής του Αστέρα Άκης Μάντζιος ρίσκαρε και κέρδισε. Ανέβασε τους ρυθμούς της ομάδας του όταν πια ο χρόνος ήταν ελάχιστος για την «πράσινη» αντίδραση. Κι όντως ο Παναθηναϊκός που με δέκα παίκτες φαινόταν να αρκείται στην ισοπαλία που θα τον έφερνε στην κορυφή, ισόβαθμο της ΑΕΚ, πάτησε γκάζι. Αλλά ήταν πλέον αργά.

Στο 82′ ο Χουανκάρ είχε σουτ άουτ, στο 85′ ο τερματοφύλακας του Αστέρα με διπλή προσπάθεια σταμάτησε τον Ιωαννίδη.

Ο Παναθηναϊκός έχει να φύγει νικητής από την Τρίπολη από τις 18 Φεβρουαρίου 2017. Έκτοτε σε έξι ματς, έχει τρεις ισοπαλίες και ο Αστέρας τρεις νίκες.

Διαιτητής: Τζήλος

Βοηθοί: Δημητριάδης, Παπαδάκης

4ος: Ζαμπαλάς

Κίτρινη κάρτα: 49′ Γκαρντάβσκι, 52′ Μπαράλες, 74′ Μπαρτόλο, 76′ Σίτο, 90+2 Μπερτόγλιο, 90+3 Ιγκλέσιας.

Αστέρας Τρίπολης (Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Σανταφέ (71’ Μπαρτόλο), Γκαρντάφσκι (55’ Μπερτόλιο), Σίτο (92’ Γκαρσία), Κρέσπι (91’ Αλάγκμπε), Μπαράλες.

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Σάρλια, Πούχατς (81’ Χουάνκαρ), Κουρμπέλης, Ρούμπεν, Τσέριν (74’ Τσόκαϊ), Παλάσιος (81’ Κλέινχεσλερ), Σπόραρ (67’ Ιωαννίδης), Μπερνάρ (68’ Μαντσίνι).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This