Το βίντεο με την παρουσίαση της εθνικής τένις στο Davis Cup

Must Read

Το αδιαχώρητο παρατηρείται από νωρίς το πρωί στο κλειστό του ΟΑΚΑ και τους γύρω χώρους. Η παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά στην πρεμιέρα των αγώνων του Davis Cup για την Ελλάδα είναι το γεγονός που κινητοποίησε τους φίλους του τένις (και όχι μόνο) και παρουσίασε αρρυθμίες στις εισόδους του κλειστού γηπέδου αφού χιλιάδες ήταν αυτοί που προσπαθούσαν να μπουν ακόμα και την ώρα της παρουσίασης των ομάδων.



Η Ελλάδα αντιμετωπίζει τον Ισημερινό σε σειρά αγώνων. Τη νίκη κερδίζει η οιμάδα που θα φθάσει πρώτη τις τρεις νίκες.

Ήδη τώρα αγωνίζεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Άλβαρο Γκιγιέν (Νο731) και θα ακολουθήσει ο Αριστοτέλης Θάνος με τον Αντρές Αντράντε (Νο564).
Αύριο Κυριακή από τις 12 το μεσημέρι θα γίνουν οι αγώνες:

Στέφανος Τσιτσιπάς – Πέτρος Τσιτσιπάς με Γκονζάλο Εσκομπάρ (Νο44) – Ντιέγκο Ιντάλγκο (Νο76), Στέφανος Τσιτσιπάς με  Αντρές Αντράντε (Νο564) και Μιχάλης Περβολαράκης με  Άλβαρο Γκιγιέν (Νο731).




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This