Απίστευτο! Πιο κοντή η μια εστία από την άλλη στο Περιστέρι – Σύμφωνα με τους κανονισμούς κερδίζει η ΑΕΚ το ματς

Must Read

Απίστευτες σκηνές στο γήπεδο Περιστερίου όπου επρόκειτο να αρχίσει στις 17.30 το απόγευμα της Κυριακής ο αγώνας του Ατρόμητου με την ΑΕΚ. Στην πρώτη βόλτα που έκαναν στο γήπεδο οι άνθρωποι της Ένωσης παρατήρησαν ότι η μια εστία (αυτή που είναι κοντά στη φυσούνα) είναι πιο… κοντή από την άλλη!

Η διαφορά ήταν εμφανής αφού ήταν κάτι λιγότερο από δέκα εκατοστά πιο χαμηλή, σύμφωνα με την ΑΕΚ, ή 2,42 εκατοστά σύμφωνα με τον Ατρόμητο!.

Οι υπεύθυνοι του γηπέδου έσκαψαν στον συγκεκριμένο χώρο, βγήκαν μεζούρες ο διαιτητής Μανούσος έκλεισε τοι Φύλλο Αγώνα κρίνοντας το γήπεδο ακατάλληλι μετά την ένσταση που υπέβαλε η ΑΕΚ.

Οριστική απόφαση για την τύχη του ματς θα ληφθεί από τα Πειθαρχικά όργανα. Σύμφωνα πάντως με τους κανονισμούς σε σχετικέςς περιπτώσεις υπαίτια θεωρείται η γηπεδούχος ομάδα η οποία και χάνει τον αγώνα στα χαρτιά με 3-0.

Στην ένσταση της ΑΕΚ, αντένσταση έχει υποβάλει και ο Ατρόμητος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This