Τρίζει η καρέκλα του Παπαθεοδώρου στην ΑΕΚ – 4 ήττες σε 5 ματς

Must Read

Η κατρακύλα της ΑΕΚ στην εφετινή Μπάσκετ Λιγκ δεν έχει σταματημό! Η Ένωση ηττήθηκε (και) από το Ρέθυμνο με 75-67 το μεσημέρι της Κυριακής στην Κρήτη για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα του «Δικεφάλου», που τον άφησε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν πίσω στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του ματς και έδειξαν παντελή απουσία πλάνου. Όπως είναι λογικό, η καρέκλα του Ηλία Παπαθεοδώρου έχει αρχίσει να… τρίζει για τα καλά, παρότι από την ΚΑΕ διαψεύδουν ότι υπάρχει απογοήτευση προς το πρόσωπό του, ενώ τονίζεται πως υπάρχει προβληματισμός για την εν γένει παρουσία της ομάδας. «Ήμασταν απλά τραγικοί» ανέφερε μετά το ματς ο έμπειρος τεχνικός.

Τα υπόλοιπα ματς 

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής διεξήχθησαν το Σάββατο και αυτό που ξεχώρισε ήταν η μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη με 108-86, στο οποίο οι «πράσινοι» έδειξαν ξανά ότι δεν έχουν αντίπαλο στην Ελλάδα. «Καυτός» ήταν πάλι ο Τζίμερ Φριντέτ, που σημείωσε 21 πόντους με 4/4 τρίποντα.
Το Περιστέρι νίκησε εύκολα 88-62 το Λαύριο, με τον Στίβεν Γκρέι να κάνει ακόμα μία τρομερή εμφάνιση με 23 πόντους. Στη μάχη των… νεοφώτιστων ο Ιωνικός επικράτησε 68-64 της Λάρισας και έδειξε ότι διαθέτει καυτή έδρα. Ο Κολοσσός «λύγισε» εύκολα τον ΠΑΟΚ με 87-66, με τους Θεσσαλονικείς να είναι σε… κακό φεγγάρι. Ο Προμηθέας, εμφανώς επηρεασμένος από τη μεγάλη νίκη του μεσοβδόμαδα επί της Βίρτους Μπολόνια, δυσκολεύτηκε, αλλά νίκησε τον έως τώρα αήττητο Ήφαιστο στη Λήμνο με 75-72. Τέλος, ο ενισχυμένος πλέον Πανιώνιος νίκησε στη Θεσσαλονίκη 101-96 τον Ηρακλή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This