Έσπασε την… κατάρα η Σάκκαρη και πέρασε στα ημιτελικά του Λινζ

Must Read

Μπορεί η Ντόνα Βέκιτς από την Κροατία στα 33 χρόνια της να βρίσκεται 26 θέσεις χαμηλότερα από τη Μαρία Σάκκαρη, αλλά παραδοσιακά αποτελεί μια από τις δύσκολες αντιπάλους. Από τις 8 Μαρτίου 2018 που την κέρδισε για τελευταία φορά στην Ινδιανάπολη, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν είχε καταφέρει να βγάλει εκτός την 33χρονη, σήμερα Κροάτισα. Είχε χάσει και τις τρεις φορές που είχαν βρεθεί αντίπαλοι, τις περισσότερες εύκολα.

Στο τουρνουά του Λινζ όπου η Σάκκαρη είναι Νο.1 της διοργάνωσης και φαβορί για την κατάκτησή του δυσκολεύτηκε μόνο στο δεύτερο σετ που πήγε στο τάι μπρέικ. Είχε νικήσει εύκολα το πρώτο με 6-3 (σε 41′), αλλά στο δεύτερο έγινε μάχη. Η Σάκκαρη κατάφερε τελικά να επικρατήσει με 7-6 μετά από μία ώρα και 26 λεπτά και τώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν τον τελικό.

Στον ημιτελικό περιμένει τη νικήτρια του αγώνα της Τόσον από τη Δανία (Νο.141) με την Κοράτισα Μάρτιτς (Νο.34).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This