Άπόδραση με νίκη στο 86′ για τον Παναθηναϊκό (2-1 τον Άρη), δίδαξε ήθος ο Μαντσίνι

Must Read

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος δεν είναι αυτό που λέμε… δεινός σκόρερ. Φέτος το κοντέρ είχε σταματήσει στο… τέσσερα. Κι όμως στο 86′ του αγώνα με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όχι μόνο βρήκε δίχτυα, όχι μόνο έδωσε μια πολύτιμη νίκη (2-1), αλλά στην ουσία κράτησε τους «πράσινους» στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, αφού με το (1-1) και τους δύο χαμένους βαθμούς οι ελπίδες για τον τίτλο θα μειώνοντας σημαντικά.

Ο Βέρμπιτς εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σάρλια κέρδισε την κεφαλιά και ο Αργεντινός έδωσε με σουτ τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Παλάσιος των 11 περσινών γκολ φέτος έχει χάσει την ευστοχία του. Αυτό ήταν το πέμπτο τέρμα του, ενώ είχε να σκοράρει από τις 29/10 στο 5-1 με τον Βόλο.

Ενώ ο Παλάσιος ήταν ο πρωταγωνιστής, αγωνιστικά, στη Θεσσαλονίκη, ο… ηθικός νικητής είναι ο συμπαίκτης του Ντανιέλ Μαντσίνι. Μέχρι πριν λίγες εβδομάδες ήταν ποδοσφαιριστής του Άρη, έζησε από κοντά την τραγωδία της οικογένειας Καμπανού κι όταν ισοφάρισε σε 1-1, ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού πλέον, όχι μόνο δεν πανηγύρισε το γκολ, αλλά σχημάτισε με τα δάχτυλά του το γράμμα «Α» αφιερώνοντας το γκολ στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη.

Ο Άρης με το γκολ του Οντουμπάγιο στο 10′ έδωσε υποσχέσεις για ένα ωραίο παιχνίδι, αφού ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να ανεβάσει στροφές.

Ο Μαντσίνι στο 13′ υποχρέωσε τον Κουέστα να διώξει σε κόρνερ, αλλά ο Άρης είχε απαντήσεις (στις ευκαιρίες…) με δύο προσπάθειες του Καμαρά (17′,27′) που κατέληξαν άουτ.

Στο 31′ ο Κουρμπέλης «προειδοποίησε» με κεφαλιά άουτ στο 31′ και στο 36′ ο Μαντσίνι αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την μπαλιά του Ιωαννίδη, ισοφαρίζοντας (1-1).

Ίδια εικόνα και στο β’ μέρος με την κεφαλιά του Ιωαννίδη (51′) άουτ και την επέμβαση του Μπρινιόλι σε κόρνερ στο 60′ στην προσπάθεια του Πάλμα.

Κίτρινη: 84′ Σάρλια

Διαιτητής: Κριστόφερσεν (Δανία)

Βοηθοί: Βόλενμπεργκ, Κρονλίκε (Δανία)

4ος: Βεργέτης

VAR: Πούτρος, Θ.Μωυσιάδης

Άρης (Τερζής): Κουέστα, Οντουμπάγιο, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Μαζικού, Ματέο Γκαρσίαν (83’ Νταμπό), Ετέμπο (83’ Γκρέι), Νταρίντα, Ιτούρμπε (65’ Ρουπ), Καμαρά, Πάλμα (70 Χριστοδουλόπουλος).

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ (79’ Πούχατς), Τσέριν (63’ Παλάσιος), Πέρεθ, Κουρμπέλης, Μαντσίνι (74’ Κλέινχεσλερ), Ιωαννίδης (73’ Σπόραρ), Μπερνάρ (80’ Βέρμπιτς).

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο νέος τεχνικός Διευθυντής του Άρη, ο Ρόμπερτ Παλιούτσκα.

Στο γήπεδο ήταν και ο αδελφός του Ευστάθιου Τσιτλακίδη, κυβερνήτη του μοιραίου «Φάντομ», ο οποίος ήταν μέλος του ερασιτέχνη Άρη.

Η Βαθμολογία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This