Ράγισε καρδιές στο Φάληρο ο Σέρχι Κανός που αφιέρωσε το γκολ στη μητέρα του που έχασε

Must Read

Ο 26χρονος Ισπανός Σέρχι Κανός «ράγισε καρδιές» στο Φάληρο. Αποκτήθηκε δανεικός από την Αγγλική Μπρέντφορντ τον περασμένο μήνα. Στις 9/2 τον ειδοποίησαν ότι η μητέρα του πέθανε την ώρα που έβλεπε τηλεόραση. Ήταν ένα σοκ. Πήγε στην Ισπανία, επέστρεψε και μίλησε με τον προπονητή του. Δήλωσε διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο Μίτσελ τον πέρασε στον αγώνα στο 58′ και στο 67′ σημείωσε το τέταρτο γκολ του Ολυμπιακού (τελικό σκορ 6-1). Αμέσως μετά ξέσπασε σε κλάματα. Όλο το γήπεδο τον χειροκρότησε. Όχι για το γκολ, αλλά για να του δείξει ότι τον στηρίζει.

Κάτω από τη φανέλα του μετέφερε ένα μήνυμα στο οποίο έγραφε «σε αγαπώ μαμά»

Ο διαιτητής του έδειξε κίτρινη κάρτα εφαρμόζοντας τους κανονισμούς ξεσηκώνοντας το κοινό.

Το περασμένο Σάββατο οι συμπαίκτες του στην Μπρέντφορντ, την ομάδα στην οποία ανήκει, επίσης δεν τον ξέχασαν. Όταν ισοφάρισαν (1-1) στο ματς με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Άρσεναλ σήκωσαν μια φανέλα με το δικό τους μήνυμα.

Όσο για τον αγώνα, ο Ολυμπιακός είχε καλό α’ ημίχρονο, σημείωσε δύο γκολ με τους Μακαμπού (9′) και Παπασταθόπουλο (45′), μείωσε ο Καρέλης (50′), με κεφαλιά ο Χάμες έβαλε τις καρδιές στη θέση τους στο 61′ με το 3-1, ενώ το σκορ (6-1) διαμορφώθηκε με δύο ακόμα γκολ, στο 75′ όταν ο Κανός κέρδισε πέναλτι από τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού Κοντογιάννη (εκτέλεσε εύστοχα ο Χάμες) και τον Βαλμπουενά (στο 90′).

Διαιτητής:Γκορτσίλας

Βοηθοί: Πετρόπουλος, Τριανταφύλλου

4ος: Ευαγγέλου

VAR: Τζοβάρας, Σαμοΐλης

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Ρέτσος (57′ Μπα), Ροντινέι, Ραμόν, Εμβιλά, Χουάνγκ (77′ Κασάμι), Γκάρι Ροντρίγκες (58′ Κανός), Φορτούνης, Χάμες (77′ Βαλμπουενά), Μπακαμπού.

Παναιτωλικός: Κοντογιάννης, Λιάβας (69′ Αποστολάκης), Λάρσον, Χουχούμης, Χατζηθεοδωρίδης (69′ Μάρτενσον), Μλάντεν, Ντίας, Κολοβός (83′ Μπουζούκης), Μόρσεϊ (78′ Νταγκό), Ντουάρτε, Καρέλης (83′ Σίλβα).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This