Ποιος Μέσι; Ο Κομάν! 1-0 η Μπάγερν στο Παρίσι την Παρί…

Must Read

Ένας Παριζιάνος αποδείχτηκε «δήμιος» της Παρί Σεν Ζερμέν κι ίσως το γκολ που πέτυχε στην πολή που γεννήθηκε ο Κίνσλεϊ Κομάν αφήσει για μια ακόμα φορά τους Καταριανούς ιδιοκτήτες της ομάδα στα… κρύα του λουτρού!

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε την Παρί στο Παρίσι με 1-0 με γκολ του πιο… καυτού της παίκτη αυτή την εποχή του Κίνσλεϊ Κομάν (έχει τέσσερα γκολ στα τρία τελευταία ματς). Στα εννιά του χρόνια το παιδί των μεταναστών από τη Γουαδελούπη που είχε γεννηθεί στο Παρίσι πήγε με προτροπή του πατέρα του στην Παρί. Εκεί έμαθε μπάλα, εκεί έγινε επαγγελματίας, αλλά το 2014 όταν έβλεπε τα χρήματα των ιδιοκτητών της ομάδας να πετιούνται δεξιά κι αριστερά κατάλαβε ότι δεν είχε μέλλον. Πήγε στη Γιουβέντους αρχικά πριν  βρει την… υγειά του στην Μπάγερν.

Ο αυθεντικός Γάλλος και Παριζιάνος Κομάν με το γκολ στο 53′ «πλήγωσε» την Παρί Σεν Ζερμέν που ελάχιστα… Παρί είναι, αλλά και Σεν Ζερμέν με τις κακές εμφανίσεις που έχει τον τελευταίο καιρό.




Κόντρα στην Μπάγερν επιστρατεύτηκε ο ανέτοιμος Μέσι και ρίχτηκε στη μάχη, ως αλλαγή, ο επίσης ανέτοιμος Εμπαπέ δεν είχε τύχη. Το α’ μέρος ήταν εφιαλτικό για τους γηπεδούχους με δέκα τελικές των Βαυαρών και μόλις μια των «Παριζιάνων».

Μόνη απώλεια για την Μπάγερν η αποβολή του Παβάρ στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη.

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Χακίμι (46′ Κιμπεμπέ), Ράμος, Μαρκίνιος, Βεράτι, Νεϊμάρ, Ντανίλο (75′ Βιτίνια), Μέντες, Σολέρ (57′ Εμπαπέ), Μέσι, Ζαΐρ-Έμερί (57′ Ρουίζ).

Μπάγερν: Ζόμερ, Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ, Παβάρ, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Σανέ (90′ Στάνισιτς), Κομάν (75′ Γκνάμπρι), Τσούπο-Μότινγκ (76′ Μίλερ), Κανσέλο (46′ Ντέιβις), Μουζιάλα (87′ Χράφενμπερχ).




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This