Ο «κοντορεβυθούλης» Ντίαθ «λύτρωσε» τη Μίλαν (1-0 την Τότεναμ)

Must Read

Έχει ύψος 1,71 μέτρα ο 23χρονος Ισπανός Ιμπραχίμ Ντίαθ, αλλά το όνειρά του είναι πανήψηλα. Ένα από αυτά να προχωρήσει με την ομάδα του τη Μίλαν στα μονοπάτια του Τσάμπιονς Λιγκ. Το γκολ που πέτυχε στο Μιλάνο σε βάρος της Τότεναμ έβαλε τις βάσεις της πρόκρισης.

Το 1-0 της Μίλαν είναι ένα πρώτο βήμα και γράφει ιστορία. Η άλλοτε κραταιά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, παλαιότερα, αλλά και του Τσάμπιονς Λιγκ, επέστρεψε στη νοκ άουτ φάση των αγώνων μετά από 3.282 μέρες. Είχε πίσω της από κακές έως καταστροφικές εμφανίσεις σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο στην Ιταλία κι αναζητούσε μια διέξοδο.

Τη βρήκε στο παιδί των Μαροκινών μεταναστών που γεννήθηκε στη Μάλαγα της Ισπανίας. Ο Ιμπραχίμ Ντίαθ στα 23 του χρόνια θέλει καλές εμφανίσεις για να επιστρέψει στην ομάδα που ανήκει: Τη Ρεάλ Μαδρίτης κι αν δεν παίξει καλά στη διοργάνωση που έκανε «βασίλισσα» την ομάδα της Μαδρίτης που θα παίξει;




Μίλαν: Ταταρουσάνου, Τιό, Καλουλού, Κιάερ, Ερναντέζ, Σαλεμάκερς (77′ Μεσίας), Κρούνιτς, Τονάλι (86′ Πομπέγκα), Ντίαθ (77′ Ντε Κετελάρε), Ζιρού, Λεάο (90+1′ Ρέμπιτς).
Τότεναμ: Φόρστερ, Έμερσον, Ρομέρο, Ντάιερ, Λενγκλέ (81′ Ντέιβις), Σκιπ, Σαρ, Κουλουσέβσκι (71′ Ρισάρλιζον), Πέρισιτς, Σον (81′ Ντανζούμα), Κέιν.



Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This