Τσάμπιονς Λιγκ: Τι να μας πει ο τελικός; Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-5. Φάσεις και γκολ

Must Read

Πολλοί είχαν χαρακτηρίσει πρόωρο τελικό την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας ως μέτρο τα βαριά ονόματα των αντιπάλων. Κανείς, όμως, δεν φανταζόταν ότι οι δύο αυτές ομάδες θα έδιναν μοναδική παράσταση στο Άνφιλντ

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-5

Δεν είναι τα 7 γκολ που σημείωσαν οι δύο ομάδες που συνολικά έχουν κερδίσει 20 φορές το Τσάμπιονς Λιγκ (6 η Λίβερπουλ, 14 η Ρεάλ Μαδρίτης). Είναι και το ποδόσφαιρο που έπαιξαν.

Μάτς μοναδικό που ίσως δεν ξαναδούμε, τουλάχιστον φέτος. Η Λίβερπουλ προηγήθηκε νωρίς με 2-0 (στο 14′), η Ρεάλ έκλεισε το ημίχρονο με 2-2 και στη συνέχεια πήρε το πάνω χέρι για να φθάσει σε μια επιτυχία που βάσει απόδοσης τη βάζει στην κορυφή των υποψηφίων για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο φοβερός και τρομερός Βινίσιους που κάνει την καλύτερη χρονιά του, το βαρόμετρο των επιτυχιών Μπενζεμά σημείωσαν από δύο γκολ. Ο Έντερ Μιλιτάο… έμεινε στο ένα.

Κι από την άλλη η Λίβερπουλ με τους Νούνιες και Σαλάχ να χαρίζουν την ελπίδα της νίκης με τα γκολ που σκόραραν.

Ακόμα κι οι τερματοφύλακες αποφάσισαν να… συμβάλλουν στην έκταση του σκορ. Ο Κουρτουά που σπάνια κάνει έκανε ένα… παιδικό στο 14′ κι ο Σαλάχ δεν του χαρίστηκε, ενώ στο 36′ τον ακολούθησε ο Άλισον, που… συνηθίζει τις γκάφες, χρίζοντας ουσιαστικά σκόρερ τον Βινίσιους στο (2-2).




Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Γκόμεζ (73′ Μάτιπ), Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Μπάιτσετιτς (85′ Έλιοτ), Χέντερσον (73′ Μίλνερ), Νούνιες (64′ Ζότα), Σαλάχ, Χάκπο (64′ Φιρμίνο)

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρίντιγκερ, Αλάμπα (27′ Νάτσο), Μόντριτς, Καμαβινγκά, Βαλβέρδε, Ροντρίγκο (81′ Θεμπάγιος), Μπενζεμά (87′ Ασένσιο), Βινίσιους

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This