Θριαμβευτική η επιστροφή του Λευτέρη Πετρούνια

Must Read

Ο Λευτέρης Πετρούνιας προκρίθηκε θριαμβευτικά στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου των κρίκων της ενόργανης γυμναστικής  «Turnier der Meister» που γίνεται στο Κότμπους της Γερμανίας.

Λίγους μήνες μετά τον θρίαμβο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Μόναχο προκρίθηκε με την καλύτερη βαθμολογία στον τελικό (14,733 βαθμούς) του Σαββάτου. Τον ακολούθησαν ο Ιρανός Μαχντί Άχμαντ Κοχάνι (14,666 β.) και ο Τούρκος κάτοχος του παγκόσμιου τίτλου Αντέμ Ασίλ (14,633 β.).

Στους προκριματικούς της πρεμιέρας συμμετείχαν επίσης ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης (13,000 β. στους κρίκους, 25ος μεταξύ 47 αθλητών), ο Απόστολος Κανέλλος (12,066 β. στον πλάγιο ίππο, 43ος) και ο Στέφανος Τσολακίδης (11,033 β. στον πλάγιο ίππο, 51ος).

Στην κατηγορία των γυναικών, η Χριστίνα Κιόση ήταν 17η στο άλμα με 11,749 β. και η Αρετή Παγώνη 21η στους ασύμμετρους ζυγούς με 10,833 β..

Αύριο, Παρασκευή (24/02), στο δεύτερο σκέλος των προκριματικών, θα αγωνιστούν από ελληνικής πλευράς οι Νίκος Ηλιόπουλος (δίζυγο, μονόζυγο), Στέφανος Τσολακίδης (δίζυγο), Απόστολος Κανέλλος (μονόζυγο) στους άνδρες και οι Χριστίνα Κιόση (δοκός ισορροπίας, έδαφος) και Αρετή Παγώνη (δοκός ισορροπίας, έδαφος) στις γυναίκες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This