Ισοπαλία (0-0) που έβγαλε… χαμένους Λεβαδειακό και Παναιτωλικό

Must Read

Μπορεί ένα «Χ«» να σημαίνει… ήττα και για τους δύο; Μπορεί, όταν μιλάμε για τελευταίες αγωνιστικές και οι στόχοι ξεπερνούν το αποτέλεσμα ενός αγώνα.

Λεβαδειακός και Παναιτωλικός στο 0-0 έχασαν κι οι δύο. Γιατί;

-Ο Λεβαδειακός δίνει μάχη παραμονής. Κάθε χαμένος βαθμός ειδικά εντός έδρας μοιάζει με μαχαιρια. Πήρε ένα βαθμό, περίμενε τρεις και το μέλλον παραμένει δυσοίωνο.

-Ο Παναιτωλικός ήθελε τη νίκη για να πλησιάσει την πρώτη εξάδα και να πάρει μέρος στα πλέι οφ. Τώρα βρίσκεται στο «-6» από τον στόχο του, τον Άρη να έχει αγώνα λιγότερο και υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας. Άρα ο στόχος χάθηκε.

Λίγες οι καλές φάσεις στο ματς. Οι δύο ομάδες ήθελαν να αποφύγουν κατ’ αρχήν την ήττα – το πέτυχαν – και στη συνέχεια να φθάσουν στη νίκη – απέτυχαν – αν και υπήρξαν ευκαιρίες.

Ο Καρέλης στο 38′ δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Γκραφ. στο 41′ ο Κολοβός σούταρε εκτός εστίας και στο 51′ προσπάθεια του Ντουάρτε είχε την ίδια τύχη. Στο 57′ ήταν η σειρά του τερματοφύλακα του Παναιτωλικού, του Γκράτερολ να διώξει την μπάλα.

Κίτρινη: 10′ Σοκό – 34′ Χουχούμης, 84′ Ντίας

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Παντελής Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής), Κώστας Στάικος (Λάρισας)

4ος: Κώστας Τσέτσιλας (Γρεβενών)

VAR: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών), Ρέινχαρντ Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)

Λεβαδειακός (Πετράκης): Γκροφ – Ντεντάκης, Λιάγκας, Παζ, Παναγιώτου – Νίκας (69′ Σκβάρκα), Νταμπό, Χάμοντ – Βρακάς, Γιαννιώτας (80′ Συμελίδης), Σακό (74′ Δούμτσιος).
Παναιτωλικός (Αναστασίου): Γκρατερόλ – Λιάβας, Μλάντεν, Λάρσον, Χουχούμης – Μάρτενσον, Ντίας, Κολοβός (80′ Μπουζούκης) – Σενγκέλια (63′ Χουάνπι), Ντουάρτε, Καρέλης (79′ Ζοάο Πέδρο).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This