Κίνηση απόγνωσης από τον εκλεκτό του Αυγενάκη που έχασε τις εκλογές στη Σούπερ Λιγκ 2

Must Read

Δεν πέρασαν παρά λίγες ώρες από την ήττα του εκλεκτού του Λευτέρη Αυγενάκη και του μπλοκ του Ολυμπιακού στις εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου της Σούπερ Λιγκ 2, Αντώνη Ροκάκη και ο Χανιώτης επιχειρηματίας προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ καταγγέλοντας παρατυπίες στη διαδικασία!

Να θυμίσουμε ότι υπήρξαν καταγγελίες ΠΑΕ για ασφυκτικές πιέσεις όχι μόνο από παράγοντες του αθλητισμού, αλλά και τοπικούς βουλευτές ομάδων της περιφέρειας για να ψηφίσουν τον εκλεκτό του υφυπουργού. Για την προσφυγή είχε… προετοιμάσει με ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς που εκπροσώπησε στη διαδικασία τον Ολυμπιακό Β’, αλλά δεν είχε δικαίωμα ψήφου, όπως και οι άλλες β’ ομάδα των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά στη δήλωσή του ο Αντώνης Ροκάκης αναφέρει:

«Καταθέσαμε σήμερα, στο αρμόδιο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, κατεπείγουσα προσφυγή κατά του κύρους των χθεσινών αρχαιρεσιών στην Super League 2.

Καταγγέλλουμε σειρά παρατυπιών, μεταξύ των οποίων και την παράνομη συμμετοχή της ΠΑΕ Απόλλωνα Λάρισας, η οποία θα έπρεπε από καιρού να έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα και το ΔΣ της SL2, λόγω μη συμμόρφωσης σε αποφάσεις καταβολής χρηματικής αποζημίωσης σε ποδοσφαιριστές.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους εκπροσώπους των ΠΑΕ που με τίμησαν με την ψήφο τους, στηρίζοντας όλοι μαζί την αναγκαία προσπάθεια ώστε να επιφέρουμε στο πρωτάθλημα μας -όπως του αρμόζει- μια εντελώς διαφορετική και σύγχρονη λειτουργία, ανακτώντας τη χαμένη αξιοπιστία του.

Κατανοώ και όσους την τελευταία στιγμή δεν μας στήριξαν, λυγίζοντας στις κάθε μορφής πιέσεις που τους ασκήθηκαν. Δεσμεύομαι ότι, με την δικαίωση της προσφυγής μας και τις επικείμενες κανονικές εκλογές, θα αποτελέσει παρελθόν -οριστικά και αμετάκλητα- όλο αυτό το ζοφερό κλίμα που υπήρξε.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This