Η αντίδραση των Αθλητικών Συντακτών στην… προσφώνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη

Must Read

Την ίδια ώρα που η ΕΣΗΕΑ τηρεί σιγή για την προσφώνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους δημοσιογράφους που ήταν το μεσημέρι έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ στη συνάντηση των έξι ιδιοκτητών ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), μέλη του οποίου ήταν άν όχι όλοι οι περισσότεροι παριστάμενοι, με ανακοίνωσή του ζητά εξηγήσεις από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού που έχει και θεσμικό ρόλο, ως πρόδρος της Σούπερ Λίγκα.

Τον καλεί μάλιστα να διευκρινήσει ποιούς εννοούσε ενώ επιφυλάσσεται για νέα τοποθέτηση μετά τις τυχόν διευκρινήσεις του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης του ΠΣΑΤ:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) καλεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη να διευκρινίσει σε ποιους αναφερόταν το επονείδιστο σχόλιό του, κατά την είσοδό του στα γραφεία της ΕΠΟ τη Δευτέρα (27/3), για τη συνάντηση των εκπροσώπων των έξι ομάδων που μετέχουν στα πλέι οφ της Super League με τον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο.

Το βίντεο, στο οποίο και φαίνεται και ακούγεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κατευθυνόμενος προς την είσοδο των γραφείων της ΕΠΟ, να ξεστομίζει μία απαράδεκτη φράση, μπροστά στους εκπροσώπους του Τύπου, αναρτήθηκε στην πλειονότητα των αθλητικών ιστοσελίδων, με τίτλο «Μαρινάκης σε δημοσιογράφους», λίγη ώρα αφού είχε εισέλθει στην ΕΠΟ ο πρόεδρος της Super League και του Ολυμπιακού.

Καθώς εκπροσωπεί όχι μόνον έναν από τους μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους της Ελλάδας ως ιδιοκτήτης και πρόεδρός του, αλλά διατελεί και πρόεδρος ενός κορυφαίου θεσμικού αθλητικού φορέα του Συνεταιρισμού του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου (Super League), το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ ευελπιστεί πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα υπέπιπτε σε ένα τόσο σοβαρό παράπτωμα, αυτό της προσβολής της τιμής και της αξιοπρέπειας των παριστάμενων δημοσιογράφων, αλλά και της ασέβειας προς το καθήκον της ενημέρωσης των πολιτών που επιτελούν στο σύνολό τους.

Επιφυλασσόμαστε για νέα τοποθέτηση, μετά τη διευκρίνιση από πλευράς Βαγγέλη Μαρινάκη».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This