Αποφασιστικό βήμα παραμονής της Λαμίας, 3-1 τον Παναιτωλικό

Must Read

Πριν λίγες αγωνιστικές η Λαμία ήταν από τα φαβορί για τον υποβιβασμό στη Σούπερ Λιγκ 2. Μετά την 2η αγωνιστική των πλέι άουτ και τη νίκη της στο Αγρίνιο με 3-1 επί του Παναιτωλικού ξέφυγε στο «+4» από τις θέσεις υποβιβασμού. Βέβαια μπροστά της υπάρχει… δρόμος μέχρι το τέλος του «μίνι πρωταθλήματος», αλλά η αρχή έχει γίνει.

Κι όμως δεν άρχισαν όλα καλά για τους νικητές που είχαν ανάγκη την νίκη περισσότερο από τους αντιπάλους τοιυς. Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ στο 55′ με τον Λιάβα. Η ανατροπή ήρθε μέσα σε δύο λεπτά: Στοι 57′ ο Μεδίνα ισοφάρισε και στο 58′ ο Μαρτίνεθ έδωσε το προβάδισμα. Ο ίδιος στο 90+4 κι ενώ ο Παναιτωλικός είχε περάσει μπροστά για να ισοφαρίσει «κλείδωσε» τη νίκη.

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Ανέστης, Λιάβας, Λάρσον, Μλάντεν, Χατζηθεοδωρίδης, Μάρτενσον, Κολοβός (75′ Μόρσεϊ), Σενγκέλια (69′ Ντίας), Ντουάρτε (83′ Βοϊλης), Χουάνπι (75′ Μπουζούκης), Καρέλης (83′ Πέδρο Ζοάο).

Λαμία (Βόκολος): Γκαραβέλης, Αμπάντα, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Μεντίνα (71′ Τσούκαλος), Ασκόφσκι (46′ Καραμάνος), Τζανδάρης (58′ Σλίβκα), Μαρτίνεθ, Βέργος (79′ Στάνκο), Νούνιες (71′ Μπεχαράνο), Σιμόν.




Η βαθμολογία

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This