«Πράσινο φως» για τη δίωξη Μαρινάκη – Καραπαπά από την ΕΠΟ

Must Read

Με το συντριπτικό 15-1 η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να προβεί «σε κάθε δυνατή ενέργεια ποινικής, πειθαρχικής και αστικής φύσεως ενώπιον των αρμοδίων εθνικών και υπερεθνικών αρχών» κατά των Μαρινάκη-Καραπαπά.

Η απόφαση αυτή νομιμοποιεί τη διοίκηση της Ομοσπονδίας να ζητήσει κυρώσεις για τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, αλλά και τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα όσα έγιναν την περασμένη Δευτέρα στη συνάντηση των ιδιοκτητών των έξι ΠΑΕ που μετέχουν στα πλέι οφ.

Η απόφαση μπορεί να πάρθηκε με συντριπτική πλειοψηφία, μόνο ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Τάκης Αγραφιώτης, να διαφώνησε, αλλά έχει ενδιαφέρον η τοποθέτηση του «ερυθρόλευκου» παράγοντα που προανήγγειλε μηνύσεις και από την πλευρά του Ολυμπιακού στον πρόεδρο της ΕΠΟ, αναφορικά με την καταγραφή της συνάντησης της περασμένης εβδομάδας!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ του υπενθύμισε ότι με τη σύμφωνη γνώμη όλων η συνάντηση καταγράφηκε, ενώ ο κ. Αγραφιώτης υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός δεν ειχε δώσει τη συγκατάθεσή του.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα στραφεί κατά των Μαρινάκη – Καραπαπά για τη συμπεριφορά τους, αλλά και κατά του ανθρώπου που βιντεοσκόπησε και διέρρευσε το επεισόδιο με τη φούστα όπως έχει γράψει και το newsbeak.gr

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση

Αποφάσισε, με ψήφους 15-1, την παροχή εξουσιοδότησης προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο, προκειμένου να προβεί σε κάθε δυνατή ενέργεια ποινικής, πειθαρχικής και αστικής φύσεως ενώπιον των αρμοδίων εθνικών και υπερεθνικών αρχών, σε συνέχεια όσων έλαβαν χώρα κατά τη συνάντηση της 27.03.2023, με τη συμμετοχή του Προέδρου της ΕΠΟ, του προέδρου της ΚΕΔ, κ. Στίβεν Μπένετ και των εκπροσώπων των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ Άρης, ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για θέματα ορισμού διαιτητών στα play off της Super League 1».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This