Καταγγέλει τους Μαρινάκη και Καραπαπά η ΕΠΟ σε ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ

Must Read

Το Newsbreak.gr σας είχε έγκαιρα ενημερώσει για την απίστευτη ενέργεια του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά να πετάξει μια φούστα στον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο, αλλά και το απίστευτο κλίμα έντασης που επικράτησε στη συνάντηση των ιδιοκτητών των ισχυρών ομάδων του πρωταθλήματος.

Μετά και τη δημοσίευση του βίντεο με την ενέργεια του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, αλλά και τους χαρακτηρισμούς του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη  που προκάλεσαν την αντίδραση των Αθλητικών Συντακτών, η ΕΠΟ, αποφάσισε επιτέλους, να προσφύγει στα αρμόδια όργανα: Την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία (ΟΥΕΦΑ), αλλά και την Παγκόσμια Ομοσπονδία (ΦΙΦΑ).

Να σημειώσουμε ότι οι ανώτερες αρχές είναι οι μόνες που μπορούν να τιμωρήσουν τους δύο παράγοντες, αφού στα ελληνικά αθλητικά δικαστήρια ακόμα και οι ελαφρές ποινές μετατρέπονται σε δεύτερο βαθμό σε… χάδι!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This