Απαγόρευση εισόδου για 15 μέρες σε Μαρινάκη και Καραπαπά

Must Read

Με τη χαμηλότερη ποινή που προέβλεπαν οι νόμοι, 15 μέρες απαγόρευση σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια, τιμωρήθηκαν από τον Αθλητικό Δικαστή ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης και ο αντιπρόεδρος της ίδιας ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς.

Η ανώτερη ποινή που προβλέπει ο νόμος είναι έξι μήνες. Αιτία; Η «υβριστική συμπεριφορά» προς τον διαιτητή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, Πορτογάλο Πινέιρο ο οποίος τους τιμώρησε με κίτρινη κάρτα.

Ο Κώστας Καραπαπάς, μάλιστα, είναι υπότροπος, αφού για την συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στον α’ γύρο, στο γήπεδο της Λεωφόρου, είχε τιμωρηθεί με έξι μήνες  απαγόρευση που στην εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό μειώθηκε σε δύο μήνες.

Οι ποινές είναι εφέσιμες, αλλά μετράνε από την ημέρα έκδοσης της απόφασης, από σήμερα δηλαδή (3/3)  μέχρι και 18/3 αν παραμείνουν. Αυτό σημαίνει ότι δνε θα έχουν πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο στους αγώνες με Λεβαδειακό και ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός εξάλλου, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 31.500 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This