Παραίτηση – βόμβα Μίτσελ από τον Ολυμπιακό

Must Read

Άδοξα έληξε η δεύτερη θητεία του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς ο Ισπανός τεχνικός υπέβαλλε την παραίτησή του στη διοίκηση των «ερυθρολεύκων», λίγες ώρες μετά την ισοπαλία 2-2 με τον Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο 60χρονος κόουτς ανέλαβε εκ νέου τα ηνία του Ολυμπιακού στις 21 Σεπτεμβρίου του 2022, στον πάγκο του οποίου κάθισε για συνολικά 32 παιχνίδια, οδηγώντας τον σε 18 νίκες, 10 ισοπαλίες και μόλις 4 ήττες. Μαζί και με την προηγούμενη θητεία του, έχει κοουτσάρει τους «ερυθρόλευκους», σε 122 παιχνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί, πως μετά την απρόσμενη εντός έδρας ισοπαλία με τους Θεσσαλονικείς, οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού είχαν στείλει μήνυμα, ζητώντας του να φύγει από την ομάδα.

Πιθανότερος αντικαταστάτης του μέχρι την ολοκλήρωση των πλέι οφ φέρεται ο νυν τεχνικός διευθυντής Ζοσέ Ανιγκό, ο οποίος επί σειρά ετών ήταν προπονητής της Μαρσέιγ (2001-04 και 2013-14), ενώ στην Ελλάδα έχει εργαστεί στον Λεβαδειακό (2017-18) και Πανιώνιο (2018).

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This