«Καθάρισε» ο Τοράλ για τον ΟΦΗ, 4-1 τη Λαμία

Must Read

Ο Γιαν Τοράλ, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ που από ανάγκη παίζει στην επίθεση ήταν αυτός που οδήγησε τους Κρηστικούς σε νίκη – θρίαμβο 4-1 επί της Λαμίας.

Σημείωσε δύο γκολ, ταλαιπώρησε τους αμυντικούς των φιλοξενουμένων κι έφθασε τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα, γεγονός που τον καθιστά πρώτο σκόρερ των Κρητικών.

Παιδί των Ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, αρχικά και της Άρσεναλ στη συνέχεια ξέρει… καντάρια μπάλα. Πως κατέληξε στα 28 του να παίζει στον ΟΦΗ; Ας όψονται οι τραυματισμοί. Στην Άρσεναλ κατέστρεψε τον μηνίσκο στο δεξί του πόδι. Στη συνέχεια μια σειρά άλλων τραυματισμών του στέρτησαν τη δυνατότητα να παίξει στο υψηλό επίπεδο που επιθυμούσε και υποσχόταν το ταλέντο του.

Και στον ΟΦΗ φυσικά ταλαιπωρείται από τραυματισμούς, αλλά η διαφορά ποιότητας, όταν εμφανίζεται στο γήπεδο είναι φανερή. Πέρασε στον αγώνα στο 68′, σκόραρε στο 78′ και 82′!

Η Λαμία κόντρα στη ροή του παιχνιδιού ήταν αυτό που άνοιξε το σκορ με τον Μαρτίνεθ στο 21′. Ο Ντίκο ισοφάρισε (42΄), ο Μεγιάδο στο 45′ με τη… βοήθεια του Ντε Βινσέντι στον οποπίο κόντραρε η μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα έδωσε το προβάδισμα στους Κρητικούς για έρθει η… ώρα Τοράλ στο 78′ και 82′ να διαμορφώσει το τελικό 4-1.

Το σκορ είναι βαρύ για τη Λαμία που δεν κλείστηκε, διεκδίκησε κάτι από τον αγώνα, αλλά δεν τα κατάφερε.




Κίτρινη: 39′ Νέιρα, 43′ Βούρος, 52′ Μεγιάδο, 62′ Διαμαντής, 90+3′ Φελίπε – 44′ 44′ Ντε Βινσέντι, 86′ Σαραμαντάς, 90+3′ Παπαδόπουλος.

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Μοϋσιάδης (Καρδίτσας)

4ος: Γκάμαρης (Αθηνών)

VAR: Παπαπέτρου, Σαμοΐλης (Αθηνών),

OΦΗ (Νταμπράουσκας): Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης (85′ Γιοχού), Διαμαντής, Λάρσον, Θοράρινσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ (68′ Τοράλ), Μπάκιτς (79′ Μπάκιτς), Νέιρα (68′ Φελίπε), Ντίκο (79′ Μοσκιέρα).

Λαμία (Βόκολος): Γκαραβέλης, Αμπαντά (63′ Σαραμαντάς), Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σιμόν, Τζανδάρης (63′ Μπεχράνο), Μαρτίνες, Νούνιες, Καραμάνος (63′ Τόσιτς), Ντε Βινσέντι (63′ Μεντίνα), Βέργος (77′ Μανούσος).

Η βαθμολογία

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This