«Απόδραση» του Λεβαδειακού από την Τρίπολη, 1-0 τον Αστέρα

Must Read

Ο Λεβαδειακός ήθελε περισσότερο τη νίκη στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα και την πήρε με 1-0. Ο τρόπος ποεριπετειώδης: Στο 36′ ο Γερεμέγιεφ τροφοδότησε τον Γιαννιώτη που σκόραρε, αλλά χρειάστηκε στο VAR να βάλουν τις γραμμές, αφού υπήρχε υποφία οφ σάιντ στην πάσα προς τον σκόρερ. Ο έλεγχος δικαίωσε τον Λεβαδειακό που με τους τρεις βαθμούς που κέρδισε συνεχίζει την προσπάθεια να αποφύγει τις δύο τελευταίες θέσεις που οδηγούν στην Σούπερ Λιγκα 2.

Ο Αστέρας σε ένα ακόμα ματς εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων. Είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν δημιούργησε ευκαιρίες από αυτές που χαρακτηρίζονται…. κλασσικές. Η ήττα αυτή είναι παράλληλα και… καμπανάκι για τη συνέχεια, αφού εάν συνεχιστούν οι άσχημες εμφανίσεις υπάρχει κίνδυνος να μπλέξει σε σενάρια παραμονής.

Από την πλευρά του ο Λεβαδεικός προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα, γύρισε στην άμυνα μετά το γκολ και προσπάθησε με νύχθα και με δόντια να κρατήσει το πολύτιμο «τρίποντο».

Και τα κατάφερε!

Κίτρινη: 28′ Γκαρντάβσκι, 53′ Κρεσπί – 42′ Παζ, 47′ Παναγιώτου, 50′ Μεχία, 76′ Μπελμόν

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Βοηθοί: Καραγκιοζόπουλος (Ημαθίας), Στάικος (Λάρισας)

4ος: Κατοίκος (Αθήνας)

VAR: Περράκης, Φωτόπουλος (Αθήνας)

Αστέρας: Τσιφτσής, Γκαρθία, Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (75′ Ντεμιτένκο), Κρέσπι (56′ Σίτο), Γκαρντάβσκι (46′ Τιλίκα), Μπαρτόλο, Μπαράλες (56′ Κωστέας).

Λεβαδειακός: Γκροφ, Λιάγας, Βινίσιους, Παζ (57′ Δούμτσιος), Τσάπρας, Χαμόντ (46′ Μπελμόν), Μεχία, Παναγιώτου (56′ Βήχος), Νίκας, Γιαννιώτας, Γερεμέγεφ (86′ Σακό).

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα εδώ

Η βαθμολογία

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This