Τελικός Κυπέλλου: Με 1.000 θεατές για κάθε ομάδα και ονομαστικούς καταλόγους ζητά η Κυπριακή Αστυνομία

Must Read

Μόλις χίλιους θεατές για κάθε φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει Κυπριακή Αστυνομία για να δώσει άδεια διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου στο ΓΣΠ της Λευκωσίας το Σάββατο 20 Μαΐου. Μάλιστα, ζητά να υπάρχουν ονομαστικοί κατάλογοι και οι οπαδοί να μένουν σε διαφορετικές πόλεις του νησιού για να μην έρθουν σε επαφή πριν και μετά τον τελικό.

Οι διαπραγματεύσεις της ΕΠΟ με τις Κυπριακές αρχές άρχισαν σήμερα Δευτέρα και σε περίπτωση που υπάρξει αδιέξοδο είναι σοβαρό το ενδεχόμενο ο τελικός να αναβληθεί για μετά τις εκλογές και να γίνει στην Ελλάδα.

Η σχεδόν βέβαιη συμμετοχή του ΠΑΟΚ, με βάση την προκήρυξη στέλνει τον τελικό ή στο Πανθεσσαλικό που όμως δεν το παραχωρεί ο Δήμος Βόλου ή στο εξωτερικό.

Οι εκπρόσωποι της Κυπριακής Αστυνομίας από την πλευρά τους έκαναν γνωστό ότι η αστυνόμευση μεγάλου πλήθους είναι αδύνατον να υπάρξει. Πέρα από τους οπαδούς από την Ελλάδα, όποιος συνδυασμός κι αν προκύψει στον Τελικό (την Τετάρτη γίνονται οι ημιτελικοί Ολυμπιακός – ΑΕΚ και την Πέμπτη ΠΑΟΚ – Λαμία με προβάδισμα για τους δύο Δικεφάλους) θα υπάρχει μεγάλη πίεση και από τους Κύπριους οπαδούς που θα θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Είναι γνωστό ότι όλοι οι Κύπριοι πέρα από τις δικές τους ομάδες υποστηρίζουν, με τον ίδιο φανατισμό, κάποια ομάδα της της ελληνικής επικράτειας. Όλο αυτό το πλήθος δημιουργεί προβλήματα στην προστασία των οπαδών και την αποφυγή επεισοδίων.

Η Κυπριακή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΚΟΠ) σε ανακοίνωσή της δέχεται να γίνει στη Λευκωσία ο τελικός, αρκεί να υπάρξει συγκατάθεση της Αστυνομίας. Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Η ΚΟΠ παρέλαβε σήμερα επιστολή από την ΕΠΟ με την οποία υποβάλει αίτημα για διεξαγωγή στην Κύπρο του τελικού Κυπέλλου της Ελλάδος.Η ΚΟΠ απάντησε καταρχήν θετικά στο αίτημα, σημειώνοντας ότι για να υπάρξει τελική απόφαση για διεξαγωγή του αγώνα, θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της η Κυπριακή Αστυνομία, η οποία και θα φέρει την ευθύνη της αστυνόμευσης.Προς αυτή την κατεύθυνση, η Κυπριακή Ομοσπονδία κάλεσε όπως εκπρόσωπος της ΕΠΟ παραστεί στις συσκέψεις που θα πραγματοποιηθούν για συζήτηση των μέτρων και προϋποθέσεων που θα θέσει η Αστυνομία για τελική έγκριση της διεξαγωγής του αγώνα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This