Το τερμάτισε ο Αυγενάκης! Και αγώνες Μουντιάλ υπόσχεται στους ψηφοφόρους του

Must Read

Δεν έχει φραγμό η ψηφοθηρία του Λευτέρη Αυγενάκη. Αφού έστειλε στην εκλογική του περιφέρεια ότι διοργάνωση υπήρχε, αφού ξοδεύει εκατομμύρια για το σκάνδαλο των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων που δεν υπάρχει στον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη, έρχεται τώρα να υποσχεθεί και αγώνες Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου το 2030 αν κι εφόσον η πρόταση που δεν έχει κατατεθεί ακόμα επίσημα της Σαουδικής Αραβίας, της Αιγύπτου και της Ελλάδας γίνει δεκτή από την ΦΙΦΑ.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της εκλογικής του περιφέρειας ανέφερε:

«Εφόσον προχωρήσει το project, το Παγκρήτιο Στάδιο θα ανακαινιστεί πλήρως, ώστε να είναι ένα σύγχρονο στάδιο, ικανό να φιλοξενήσει αγώνες Μουντιάλ».

Βέβαια ακόμα κι αν προχωρήσει το project, όπως αναφέρει ο υφυπουργός υπάρχουν μερικά ερωτηματικά. Για παράδειγμα η Ελλάδα  το πολύ πολύ να χρησιμοποιήσει δύο στάδια για τους λίγους αγώνες που της αναλογούν. Το ένα θα είναι το ΟΑΚΑ. Υπάρχουν ή θα υπάρχουν ακόμα η Opap Arena, το Καραϊσκάκης, ο Βοτανικός, το Καυτατζόγλειο κι ενδεχομένως το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Και το ερώτημα ειναι; Για ποιο λόγο θα πρέπει να ανακαινιστεί πλήρως ένα στάδιο για τους αγώνες εάν κι εφόσον τους πάρει η Ελλάδα, ενώ υπάρχουν άλλα έτοιμα;

Κι οπως έλεγαν οι ίδιοι οι πολίτες του Ηρακλείου: «Ας φροντίσει πρώτα να διορθώσει τις κακοτεχνίες, να μην φεύγει η στέγη στο Παγκρήτιο στον πρώτο δυνατό άνεμο, όπως έγινε επί των ημερών του, ας βρει τρόπο να το αξιοποιήσει αθλητικά και μετά ας υποσχεθεί αγώνες Μουντιάλ!»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This