Για τον Γεραπετρίτη είναι… πρωταπριλιά!

Must Read

Δεν πίστευαν στ΄αυτιά τους οι ακροατές του ραδιοσταθμού «Θέμα Κρήτης 103.1» στο Ηράκλειο. Άκουγαν τον Γιώργο Γεραπετρίτη να εκθειάζει τον Λευτέρη Αυγενάκη για το έργο του στο υφυπουργείο Αθλητισμού. Ναι σωστά διαβάσατε. Τον  Λευτέρη Αυγενάκη!

Είπε ο εξ απορρήτων του πρωθυπουργού που για μια ακόμα φορά έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα με αφορμή και την υπόθεση τοι αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου Χρήστου Τζανερίκου, αποφάσισε να βοηθήσει εκλογικά τον συνάδελφό του υφυπουργό Αθλητισμού για τον οποίο είπε:
«Είναι υπεραθλητικός, υπερκινητικός, καταλαμβάνει όλα τα πεδία, είναι αθλητικής… επικρατείας με έμφαση στο Ηράκλειο! Η αλήθεια είναι ότι έχουμε δώσει μια τεράστια σημασία στον αθλητισμό και για πρώτη φορά έχουν δοθεί τέτοιου τύπου χρηματοδοτικά εργαλεία… Με ευθύνη και πρωτοβουλία του Υφυπουργού Αθλητισμού έχει εκπονηθεί ένα συνολικό σχέδιο ανάπτυξης, όχι μόνο του υψηλού αθλητισμού, του πρωταθλητισμού ή του επαγγελματικού, αλλά και του ερασιτεχνικού αθλητισμού και των ολιγότερων προβεβλημένων μορφών αθλητισμού. Ο κ. Αυγενάκης με προσωπικές του ενέργειες έχει αναδείξει, για παράδειγμα, τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, που η Ελλάδα ποτέ δεν είχε παράδοση στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τώρα όλη η υφήλιος συζητάει για το Ράλλυ Ακρόπολις.
Άρα καταλαβαίνουμε το πόσο σπουδαίο είναι να υπάρχει μια κεντρική πολιτική και να υπάρχει βεβαίως και στην ηγεσία του Υφυπουργείου Αθλητισμού ένας άνθρωπος ο οποίος αφενός να είναι γνώστης, αφετέρου να έχει τη διάθεση, την ενέργεια και την ικανότητα να παράγει ένα ουσιαστικό έργο» ανέφερε ο κ. Γεραπετρίτης.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να έχουν συμβει σε μια άλλη χώρα, γιατί στην Ελλάδα ομοσπονδίες και αθλητές έχουν να λένε για την απραξία του κ. Αυγενάκη, ή μάλλον μόνο για το ενδιαφέρον προς την εκλογική του περιφέρεια, το Ηράκλειο προς άγραν ψήφων.

Άλλωστε ο υπουργός Επικρατείας θα πρέπει να γνωρίζει το πόσο ακατάλληλος είναι ο υφυπουργός όταν στις επαφές με την ΟΥΕΦΑ και τη ΦΙΦΑ επιλέχτηκε αυτός, αντί του αρμόδιου υφυπουργού να κάνει τις απαραίτητες επικοινωνίες, προφανώς αφού ο κ. Αυγενάκης είχε κριθεί ως… απολύτως ακατάλληλος.

Πάντως ο Λευτέρης Αυγενάκης, είναι ευγενής απέναντι στους συναδέλφους του. Αμέσως μετά τη συνέντευξη έγραφε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Ευχαριστώ τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη για τα θερμά του λόγια στο Θέμα Κρήτης 103.1, αναφορικά με όσα κάνουμε για τον ελληνικό αθλητισμό και τη διεθνή προβολή της χώρας μας».

Στον αθλητικό χώρο κάτι τέτοιες φιλοφρονήσεις… βρωμάνε προσυνεννόηση.

«Στημένο» στην ποδοσφαιρική αργκό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This