Θανάσης Δημόπουλος: «Βλέπω ένα πολύ κάλο Πρωτάθλημα, το καλύτερο των τελευταίων 30 ετών»

Το γούρι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Must Read

Αναφορά στην συνέχεια του Ελληνικού Πρωταθλήματος έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Θανάσης Δημόπουλος, σε εμφάνισή του, στην εκπομπή «Δίκη στο Open».

«Βλέπω ένα πολύ κάλο Πρωτάθλημα, το καλύτερο των τελευταίων 30 ετών, με το VAR το οποίο βοήθησε να φτάσουμε στα πλέι οφ και να μην έχουμε αυτό το κακό με 25 και 30 βαθμούς μπροστά μία ομάδα και φτάνουμε μέχρι το τέλος. Εμείς που αγαπάμε το ποδόσφαιρο αυτό θέλουμε να βλέπουμε. Και νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο φέτος», είπε αρχικά και συνέχισε σχετικά με το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ φάνηκε από την αρχή ότι ήθελε να πάρει το διπλό και ο Παναθηναϊκός το 1Χ. Ο κ. Γιοβάνοβιτς πάντα θέλει να τα «κλέβει» τα παιχνίδια και αυτό πήγε να κάνει με τη φάση με την κεφαλιά. Άργησε λίγο να βάλει τον Ιωαννίδη, ο οποίος δείχνει ότι μπορεί να κάνει το γκολ και έχει φέτος μία ρέντα. Έναν τέτοιο παίκτη δεν τον αφήνεις έξω μέχρι το 60’ το 70’. Αλλά μπορεί να το έχει και για γούρι γιατί όσες φορές τον βάζει, είτε βάζει γκολ είτε κερδίζει πέναλτι κι αυτό στους προπονητές μετράει».

«Έχει γούρια, είναι ήρεμος άνθρωπος, καλό παιδί»

Μάλιστα, είπε πως ο Γιοβάνοβιτς έχει γούρια και είναι προληπτικός. «Ο Γιοβάνοβιτς πάντα προσεύχονταν στα αποδυτήρια και πάντα ήθελε να βγαίνει τελευταίος στο γήπεδο» τόνισε.

Για τον χαρακτήρα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είπε: «Είναι ήρεμος άνθρωπος, καλό παιδί. Έτσι τον βλέπω και σαν προπονητή, ήρεμος, χωρίς πολύ άγχος. Στον Ηρακλή, στα ντέρμπι πάντα έλεγε να μην χάσουμε, δεν τα διεκδικούσε, τα φοβόταν τα ντέρμπι κι όπως τον βλέπω προπονητικά πάλι έτσι πάει συντηρητικά, να «κλέψει» τα ματς και του έχει βγει πολλές φορές».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο προβάδισμα στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. «Αν ο Παναθηναϊκός κέρδιζε την ΑΕΚ, το τελείωνε το Πρωτάθλημα. Με την ώθηση από τον κόσμο, περίμενα τον Παναθηναϊκό να μπει πιο δυνατά στο πρώτο τέταρτο να διεκδικήσει τη νίκη και να βάλει κάποιο γκολ. Αλλά είδα το αντίθετο, την ΑΕΚ να διεκδικεί το γκολ και ο Παναθηναϊκός να αμύνεται. Εκεί έχασε ο Παναθηναϊκός, μετά προσπάθησε, το πήγε συντηρητικά για να πάρει το Χ, δεν διεκδίκησε τη νίκη», σημείωσε και συμπλήρωσε:

«Η ΑΕΚ επιθετικά μου αρέσει, έχει παίκτες με φαντασία, πάθος, τσαμπουκά. Βλέπω τον Λιβάι Γκαρσία και μου αρέσει πολύ αυτός ο παίκτης, είναι δυνατός. Αμυντικά δεν μπορώ να πω ότι η ΑΕΚ είναι καλύτερη αλλά ο Παναθηναϊκός πήγε με έναν επιθετικό μέσα στη Λεωφόρο να πάρει το παιχνίδι. Πήγαινε για δύο αποτελέσματα αλλά έχει τρία ντέρμπι. Έχει τον ΠΑΟΚ που θα το χτυπήσει το παιχνίδι την Τετάρτη, έχει τον Άρη που κι αυτός θα το χτυπήσει, έχει τον Ολυμπιακό. Είναι τρία ντέρμπι τα οποία είναι πάρα πολύ δύσκολα. Και έχει και τραυματισμούς, και όταν έχεις τραυματισμούς έχεις πρόβλημα. Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να πάρει το παιχνίδι με την ΑΕΚ για να καθαρίσει το θέμα του Πρωταθλήματος. Τώρα μπήκε σε περιπέτειες γιατί θα έρθει να παίξει ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα και διεκδικεί την τρίτη θέση».

Όπως υπογράμμισε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο Ολυμπιακός μπορεί να έκανε 5 γκολ με τον Βόλο αλλά ο Βόλος τα έχει παρατήσει, δεν πάει Ευρώπη, ήρθε να παίξει και να φύγει. «Τα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός είναι παιχνίδια που έχουν τσαμπουκά, πάθος αλλά άμα δεν έχει κόσμο δεν ξέρω τι παιχνίδι μπορούμε να δούμε. Γιατί πάντα ο κόσμος βοηθάει στην ψυχολογία του ποδοσφαιριστή και στον ενθουσιασμό» επεσήμανε και κατέληξε λέγοντας:

«Ο ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα με τον Άρη. Με τα προβλήματα που έχει, την κακή ψυχολογία, έκανε ένα καλό παιχνίδι και γύρισε το αποτέλεσμα που έχανε. Διεκδικεί την τρίτη θέση και έχει και το Κύπελλο που δεν ξέρουμε και πού θα γίνει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This