Σχέδιο παρεμπόδισης διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου βλέπει η ΕΠΟ

Must Read

Η μια μετά την άλλη οι πόλεις που μπορούν να φιλοξενήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντιπάλους την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ αρνούνται. Μετά τη ματαίωση της τέλεσής του στον Βόλο συνέβη το ίδιο με τη Λάρισα, όπου αποκαλύφθηκε ότι το ΑΕL FC ARENA δεν έχει άδεια λειτουργίας, αλλά διεξάγονται σε αυτό κανονικά ποδοσφαιρικοί αγώνες χωρίς να φέρει αντιρρήσεις η Πυροσβεστική Υπηρεσία ή η Αστυνομία, όπως συνέβη στην περίπτωση διεξαγωγής του τελικού.

Η ομοσπονδία βάσει του κανονισμού είναι υποχρεωμένη να διοργανώσει τον τελικό σε πόλη που να απέχει σχεδόν ίση απόσταση από τις έδρες των φιναλίστ.

Με ανακοίνωσή της η ποδοσφαιρική ομοσπονδία κάνει λόγο για «συντονισμένη προσπάθεια παρεμπόδιση της διεξαγωγής του τελικού» θεωρώντας ότι με τον τρόπο αυτό θα πλήξουν την ίδια την ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, αλλά και ο φίλαθλος κόσμος γενικότερα, πρέπει να γνωρίζουν ότι η ΕΠΟ είναι αντιμέτωπη με μια οργανωμένη και συντονισμένη προσπάθεια παρεμπόδισης για την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου με το πρόσχημα της οπαδικής βίας, για την οποία η ΕΠΟ ούτε ευθύνη έχει ούτε δυνατότητα παρέμβασης.

Τελευταίο παράδειγμα, η έκθεση της πυροσβεστικής Λάρισας για ελλείψεις στο γήπεδο ΑΕL FC ARENA, στο οποίο αγωνίζεται κανονικά η ομάδα του Ηρακλή Λάρισας, για το πρωτάθλημα SL2, χωρίς η Πυροσβεστική να αντιδρά, ενώ η Περιφέρεια χορηγεί κανονικά άδεια τέλεσης των αγώνων της ομάδας αυτής.
Θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για την διεξαγωγή του Τελικού σε ουδέτερο γήπεδο και ακόμα και αν η προσπάθεια παρεμπόδισης συνεχισθεί, ο Τελικός σε κάθε περίπτωση θα διεξαχθεί.

Όσοι ευελπιστούν ότι θα πλήξουν την ΕΠΟ παρεμποδίζοντας την διεξαγωγή του Τελικού, τελικά, θα απογοητευθούν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This