Έσβησαν τα όνειρα τίτλου στο Φάληρο για τον Παναθηναϊκό, 1-0 ο Ολυμπιακός

Must Read

Ο πυρετός της νίκης για τον Παναθηναϊκό… έσβησε από τον πυρετό της ίωσης που έπληξε πολλούς από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο Ολυμπιακός νίκησε τον… χλωμό Παναθηναϊκό με γκολ του Ρέαμπτσουκ στο 68′ και αυτή η ήττα τους κάνει από φαβορί σε αουτσάιντερ στη μάχη του τίτλου. Η ΑΕΚ είναι στο «+3» και πλέον κρατά την τύχη στα χέρια της. Θέλει νίκη την Κυριακή με τον Βόλο χωρίς να περιμένει το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

Η τύχη γύρισε την πλάτη στην κρισιμότερη στιγμή του αγώνα. Τέσσερα λεπτά μετά το γκολ του Μοιλδαβού ο Μπερνάρ είχε σουτ στο δοκάρι. Κάπου εκεί τελείωσε το ματς για τους «πράσινους».

Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που κυριάρχησε στο πρώτο μέρος. Μπορεί να μην έχασε τη μεγάλη ευκαιρία, αλλά ήταν η μοναδική ομάδα που δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ με τους Χουάνγκ (12′, άουτ, Ρέαμπτσιουκ (25′, μπλόκαρε ο Μπρινιόλι) και Χουάνγκ (45+1, έδιωξε ο Μπρινιόλι). Ο Παναθηναϊκός ήταν αυστηρά προσηλωμένος σε αμυντικό πλάνο. Δεν είναι βέβαιο εάν ήταν επιλογή ή αδυναμία λόγω της ίωσης που ταλαιπώρησε και ταλαιπωρεί την ομάδα.

Κόκκινη: 90+3′ Ραμόν

Κίτρινη: 62′ Ρέαμπτσουκ

Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανίας)

Βοηθοί: Μαρκ Μπόρεν, Στέφαν Λουπ (Γερμανίας)

4ος: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)

VAR: Γκίντερ Περλ (Γερμανίας), Κώστας Ψαρρής (Ζακύνθου)

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ (76′ Κασάμι), Σαμασέκου, Μπιέλ (63′ Βρουσάι), Φορτούνης (76′ Ραμόν), Μπακαμπού (46′ Ελ Αραμπί).

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Σάντσες, Χουάνκαρ (79′ Πούχατς, Μάκγνουσον, Σάρλια, Πέρεθ, Κουρμπέλης, Τσέριν, Παλάσιος (66′ Μαντσίνι), Μπερνάρ, Σπόραρ (66′ Ιωαννίδης).

Η βαθμολογία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This