Γιουρόπα Λιγκ: Τα βίντεο από τις προκρίσεις Ρόμα και Σεβίλλης στον τελικό

Must Read

Η Σεβίλλη και η Ρόμα προκρίθηκαν στον τελικό του Γιουρόπα (Βουδαπέστη, 31/5). Οι Ισπανοί χρειάστηκε να φθάσουν στην παράταση για να κερδίσουν το εισιτήριο για τον τελικό. Είχαν αποσπάσει ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Γιουβέντους στον πρώτο αγώνα, αλλά ο Βλάχοβιτς (65′) έδωσε το προβάδισμα στη «Μεγάλη Κυρία», αλλά οι γηπεδούχοι είχαν απαντήσεις. Στο 71΄ο Σούσο ισοφάρισε και στο 95′, στην παράταση πλέον, ο Λαμέλα… έβαλε φωτιά στο ματς. Η νίκη της Σεβίλλης με 2-1 την οδηγεί στη διεκδίκηση του έβδομου τροπαίου στη διοργάνωση σε ισάριθμους τελικούς. Και να σκεφτεί κανείς ότι στο ισπανικό πρωτάθλημα κινδύνευσε με υποβιβασμό!

Σεβίλλη: Μπουνού, Νάβας (106′ Γκόμες), Μπαντέ, Γκούντελ, Ακούνια, Φερνάντο, Ράκιτιτς, Οκάμπος (70′ Λαμέλα), Τόρες (62′ Σούσο, 118′ Ρεκίκ), Χιλ (100′ Μοντιέλ), Εν Νεσιρί.
Γιουβέντους: Σέσνι, Ντανίλο, Μπρέμερ, Γκάτι, Κουαδράδο (106′ Μίλικ), Φατζιόλι (41′ Παρέδες), Λοκατέλι (86′ Μιρέτι), Ραμπιό, Ίλινγκ Τζούνιορ (86′ Κόστιτς), Ντι Μαρία (64′ Κιέζα), Κεν (64′ Βλάχοβιτς).




Με συνταγή Ζοζέ Μουρίνιο η Ρόμα «προστάτευσε» τη νίκη της με 1-0 στον πρώτο αγώνα και στη Γερμανία πήρε αυτό που ήθελε από τη Λεβερκούζεν (0-0). Με σφιχτή άμυνα κατάφερε να… χαλάσει το ματς και να πάρει την πρόκριση.

Λεβερκούζεν: Χραντέτσκι, Ταπσόμπα, Τα (86′ Αμίρι), Ινκαπιέ, Φρίμπονγκ, Ντεμιρμπάι, Παλάσιος (80′ Χλόζεκ), Μπάκερ (73′ Αντλί), Ντιαμπί, Αζμούν, Βιρτς.
Ρόμα: Πατρίσιο, Μαντσίνι, Κριστάντε, Ιμπάνιεζ, Τσελίκ (78′ Σμόλινγκ), Μπόβε, Μάτιτς, Πελεγκρίνι, Σπινατσόλα, Μπελότι (46′ Βαϊνάλντουμ), Έιμπραχαμ.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This