Ρικ Πιτίνο: «Είναι μεγάλη τιμή να αναλάβω την Εθνική και δεν πρόκειται να ζητήσω ούτε cent!»

Must Read

Αν και έρχεται Αθήνα για κρίσιμες συναντήσεις με τους ανθρώπους της ΕΟΚ, ο Ρικ Πιτίνο εξακολουθεί να μην επιβεβαιώνει τις φήμες περί ανάληψης καθηκόντων στην Εθνική Ελλάδας.

Ο Αμερικανός προπονητής, ο οποίος επιβεβαίωσε πως απόψε, Τετάρτη 06/11, πετάει για Αθήνα, ενημερώθηκε μεν για τις δηλώσεις του του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου, ωστόσο υπογράμμισε πως ακόμα τίποτα δεν είναι οριστικό όσον αφορά στην ανάληψη από μέρους του της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής.

Μάλιστα, τόνισε ότι θα ήταν μεγάλη τιμή για εκείνον να κοουτσάρει την Εθνική Ελλάδας, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν είναι θέμα χρημάτων.

Πάντως, και σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο… εύκολη δεν είναι η υπόθεση, και αυτό, διότι υπάρχουν πολλές αντικειμενικές δυσκολίες, που έχουν να κάνουν με την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Προολυμπιακό τουρνουά, όπως επίσης και το γεγονός ότι αυτό δεν πρόκειται να φιλοξενηθεί στην Ελλάδα.

«Πετάω απόψε για την Ελλάδα, προκειμένου να συναντηθώ με την Ελληνική Ομοσπονδία Μπάσκετ. Ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Αν αποφασίσω να αναλάβω την ομάδα, δεν πρόκειται να πάρω καθόλου χρήματα. Ούτε σεντ. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να εκπροσωπήσω τους ανθρώπους της Ελλάδας», ήταν τα λόγια του Αμερικανού Hall of Famer στο gazzetta.gr.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This