Οι τελικοί των Κυπέλλων Ελλάδας και Ιταλίας με super αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και Φιορεντίνα-Ίντερ με «Επιστροφή Στοιχήματος»* στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Must Read

Δύο μεγάλα παιχνίδια γίνονται σήμερα σε Ελλάδα και Ιταλία, οι τελικοί των Κυπέλλων. Στις 20:30, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που διεξάγεται χωρίς φιλάθλους, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

Στις 22:00, η Φιορεντίνα και η Ίντερ διεκδικούν το Κύπελλο Ιταλίας στον τελικό που γίνεται στο Olimpico της Ρώμης.

Αμέτρητες αγορές σε απίθανες αποδόσεις προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στους αγώνες ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και Φιορεντίνα-Ίντερ. Αποδόσεις τόσο υψηλές που δεν θα το πιστεύεις μέχρι να παίξεις!

Στους 2 τελικούς, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και Φιορεντίνα-Ίντερ, το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και την «Επιστροφή Στοιχήματος»*.

Για 7η φορά στην ιστορία τους θα βρεθούν αντίπαλοι σε τελικό Κυπέλλου η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Μοιράστηκαν τις νίκες στις 6 προηγούμενες αναμετρήσεις τους. Η ΑΕΚ επικράτησε στους 3 πρώτους τελικούς (1939, 1978 και 1983) και ο ΠΑΟΚ στους 3 τελευταίους (2017, 2018, 2019).

Η ΑΕΚ έχει κατακτήσει 15 φορές το τρόπαιο και ηττήθηκε σε 11 τελικούς. Ο ΠΑΟΚ έχει σηκώσει 8 φορές το Κύπελλο και γνώρισε την ήττα σε 14 τελικούς.

Ειδικά στοιχήματα για οφσάιντ, κόρνερ, πλάγια άουτ

Πολλά ειδικά στοιχήματα προσφέρονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Ανάμεσα στις επιλογές που έχουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα είναι και οι εξής:

  • Μέθοδος κατάκτησης (κανονική διάρκεια, παράταση, πέναλτι)
  • Παίκτης που θα δεχτεί κόκκινη κάρτα
  • Πρώτο κερδισμένο πλάγιο άουτ
  • Πρώτο γεγονός στον αγώνα
  • Ομάδα με τα περισσότερα οφσάιντ
  • Πρώτο ελεύθερο από το τέρμα
  • Λεπτό επόμενου γκολ
  • Νικητής των κόρνερ
  • Δοκάρι
  • Παίκτης που θα δεχτεί κάρτα
  • Παίκτης που θα σκοράρει 2+ γκολ
  • Πολλαπλά Σκορ Αγώνα

Σηκώνεις εσύ την κούπα του PlayBall και διεκδικείς απίθανα δώρα**

To Πάμε Στοίχημα συνεχίζει να προσφέρει και το PlayBall, ένα δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων, μέσω της εφαρμογής ΟPAP Store App.

Με το PlayBall προβλέπεις σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων των κορυφαίων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, κερδίζεις βαθμούς και διεκδικείς ένα ταξίδι για να δεις από κοντά την Εθνική Μπάσκετ στο Παγκόσμιο στην Ασία και κάθε μήνα ένα iPhone 14 και μια τηλεόραση Samsung 55’.

Με το Playball φτιάχνεις και το δικό σου πρωτάθλημα με εσένα και τους φίλους σου και έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις μια ψησταριά υγραερίου Weber.

 *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

**Το εν λόγω παίγνιο είναι δωρεάν και ουδεμία σχέση έχει με τη συμμετοχή στα παίγνια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This