Τετάρτη 16/6/2021

ΑΕΚ: Παρουσιάστηκαν τα διαρκείας της νέας σεζόν

Οι τιμές παραμένουν ίδιες με τις περσινές

«Η ΑΕΚ είμαστε εμείς»!

Αυτό είναι το μότο της φετινής καμπάνιας για τα εισιτήρια διαρκείας της Ένωσης, τα οποία μάλιστα είναι τα τελευταία της… ξενιτιάς.

Το επόμενο καλοκαίρι, οι κάρτες διαρκείας θα εκδοθούν για την «Αγιά Σοφιά», ακόμα κι αν χρησιμοποιηθεί το ΟΑΚΑ για ένα χρονικό διάστημα.

Όσον αφορά στις τιμές, είναι ίδιες με πέρυσι και ξεκινούν από τα 100 ευρώ.
Από τη Δευτέρα 24 Ιουνίου μέχρι και την Πέμπτη 4 Ιουλίου, θα έχουν το δικαίωμα οι κάτοχοι διαρκείας να ανανεώσουν τις κάρτες τους στις ίδιες θέσεις που είχαν την χρονιά 2018-19.

Εξάλλου, από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου μέχρι και τη Δευτέρα 5 Αυγούστου θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.

Προβάδισμα για το νέο γήπεδο

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε κατά την παρουσίαση σε εκείνους που θα έχουν προτεραιότητα για τα πρώτα εισιτήρια διαρκείας της «Αγιάς Σοφιάς».

Όπως τονίστηκε, από τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημάτο: «Προβάδισμα για το δικά μας γήπεδο, πλην των κατόχων της Γ’ και Β’ Εθνικής, προβάδισμα έχουν και αυτοί που έχουν διαρκείας τριετίας πριν πάμε στο νέο γήπεδο. Η τριετία αυτή κλείνει φέτος. Θα υπάρχουν καλύτερες διευκρινήσεις σε λίγο καιρό. Υπάρχουν αρχικά οι δύο δεξαμενές της Γ’ και της Β’ εθνικής και των κατόχων τριετίας. Ξεκάθαρα θα αφορά όλες τις θύρες. Θα μπορεί, όποιος το επιθυμεί, να αλλάξει θύρα στο νέο γήπεδο. Αρκεί να έχει προτεραιότητα ως κάτοχος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ