ΑΕΚ: Παρουσιάστηκαν τα διαρκείας της νέας σεζόν

Οι τιμές παραμένουν ίδιες με τις περσινές

Must Read

«Η ΑΕΚ είμαστε εμείς»!

Αυτό είναι το μότο της φετινής καμπάνιας για τα εισιτήρια διαρκείας της Ένωσης, τα οποία μάλιστα είναι τα τελευταία της… ξενιτιάς.

Το επόμενο καλοκαίρι, οι κάρτες διαρκείας θα εκδοθούν για την «Αγιά Σοφιά», ακόμα κι αν χρησιμοποιηθεί το ΟΑΚΑ για ένα χρονικό διάστημα.

Όσον αφορά στις τιμές, είναι ίδιες με πέρυσι και ξεκινούν από τα 100 ευρώ.
Από τη Δευτέρα 24 Ιουνίου μέχρι και την Πέμπτη 4 Ιουλίου, θα έχουν το δικαίωμα οι κάτοχοι διαρκείας να ανανεώσουν τις κάρτες τους στις ίδιες θέσεις που είχαν την χρονιά 2018-19.

Εξάλλου, από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου μέχρι και τη Δευτέρα 5 Αυγούστου θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.

Προβάδισμα για το νέο γήπεδο

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε κατά την παρουσίαση σε εκείνους που θα έχουν προτεραιότητα για τα πρώτα εισιτήρια διαρκείας της «Αγιάς Σοφιάς».

Όπως τονίστηκε, από τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημάτο: «Προβάδισμα για το δικά μας γήπεδο, πλην των κατόχων της Γ’ και Β’ Εθνικής, προβάδισμα έχουν και αυτοί που έχουν διαρκείας τριετίας πριν πάμε στο νέο γήπεδο. Η τριετία αυτή κλείνει φέτος. Θα υπάρχουν καλύτερες διευκρινήσεις σε λίγο καιρό. Υπάρχουν αρχικά οι δύο δεξαμενές της Γ’ και της Β’ εθνικής και των κατόχων τριετίας. Ξεκάθαρα θα αφορά όλες τις θύρες. Θα μπορεί, όποιος το επιθυμεί, να αλλάξει θύρα στο νέο γήπεδο. Αρκεί να έχει προτεραιότητα ως κάτοχος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This