Προσωρινή διακοπή στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός από ρίψη αντικειμένων. Ζητήθηκε εκκένωση του γηπέδου

Must Read

Μόλις 2’46” πριν το τέλος της τρίτης περιόδου οι διαιτητές διέκοψαν τον τέταρτο τελικό για την ανάδειξη του πρωταθλητή στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά στο σκορ με 28 πόντους διαφορά (35-63) και ουσιαστικά κέρδιζε το πρωτάθλημα φθάνοντας στις τρεις νίκες, εάν δεν άλλαζε κάτι δραματικά στα 12′ από μέρους του γηπεδούχου Παναθηναϊκού που απέμεναν για να ολοκληρωθεί ο αγώνας.

Οι οπαδοί των «πρασίνων» έριχναν αντικείμενα, κάποια από τα οποία διαπέρασαν το προστατευτικό δίχτυ, ενώ καπνογόνα έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα.







Οι διαιτητές εξέτασαν την κατάσταση και ζήτησαν την εκκένωση του γηπέδου για την ολοκλήρωση του αγώνα.

Από την αρχή υπήρχαν προβλήματα. Όπως και στο προηγούμενο ματς στο ΟΑΚΑ οπαδοί του Παναθηναϊκού πετούσαν νερά στον πάγκο του Ολυμπιακού ενώ γινόταν εκτεταμένη χρήση λέιζερ. Πριν καν το τζάμπολ με αποτέλεσμα ο Αμερικανός αθλητής των  «ερυθρόλευκων» να αναρωτηθεί: «Τα πουλούσαν με έκπτωση σήμερα;»

Το κλίμα ήταν βαρύ από την έναρξη του ματς. Οπαοδοί των «πρασίνων» αποδοκίμασαν τον ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας με αφορμή την εμπλοκή του στην υπόθεση της δολοφονίας του Βασίλη Ρουμπέτη. Περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This