Σοκ στη Γαλλία: Συνελήφθη ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ

Συνελήφθη και κρατείται μαζί με τον γιο του

Must Read

Σαν κεραυνός έπεσε στη Γαλλία η είδηση της σύλληψης του προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διάσημος προπονητής και ο γιος του συνελήφθησαν και κρατούνται από τις Γαλλικές Αρχές μετά από καταγγελίες για ρατσιστική συμπεριφορά σε παίκτες της Νις.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, πριν από ένα μήνα περίπου, οι εισαγγελικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα με αφορμή το email του πρώην αθλητικού διευθυντή της Νις, Ζιλιέν Φουρνιέ, στο οποίο ο ίδιος κατήγγειλε ότι ο Γκαλτιέ έκανε ρατσιστικά σχόλια για τους μουσουλμάνους και τους μαύρους παίκτες της ομάδας.

Μετά από αυτές τις καταγγελίες, όπως αναφέρει το RMC Sport, έντονη ήταν και η αντίδραση της Παρί Σεν Ζερμέν, με τον ιδιοκτήτη της Νασέρ Αλ Κελαϊφί να ξεκινάει εσωτερική έρευνα.

epa10671454 Paris Saint Germain head coach Christophe Galtier reacts during the French Ligue 1 soccer match between Paris Saint Germain and Clermont Foot 63 in Paris, France, 03 June 2023. EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Τελικά, ο Γάλλος τεχνικός και ο γιος του συνελήφθησαν, με τον Γκαλτιέ να είναι αντιμέτωπος ακόμα και με τρία χρόνια φυλάκιση.

Σε δηλώσεις του ο ίδιος ανέφερε: «Όπως πολλοί από εσάς, έμεινα έκπληκτος από τα σχόλια που μου αποδόθηκαν και τα οποία μεταδόθηκαν με ανεύθυνο τρόπο. Μεγάλωσα με τη διαφορετικότητα, μεγάλωσα για να σέβομαι τους άλλους ανεξάρτητα από την καταγωγή, το χρώμα ή τη θρησκεία τους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This