Χάθηκε στον τελικό της Ουάσινγκτον η Μαρία Σάκκαρη – Ήττα με 2-0 σετ από την Κοκό Γκοφ

Must Read

Η υπέροχη εβδομάδα της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά της Ουάσινγκτον είχε πικρό τέλος. Ο τελικός με την 19χρονη αμερικανίδα Κοκό Γκροφ είχε άσχημη εξέλιξη. Έχασε καθαρά με 2-0 σετ (6-2 και 6-3) σε ένα ματς που κράτησε κάτι λιγότερο από 90′ (μία ώρα και 27′).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν κατάφερε να βρει απαντήσεις απέναντι στη δυναμική αντίπαλό της. Έκανε αβίαστα λάθη και δεν κατάφερε να διεκδικήσει τη νίκη σε κανένα σημείο του αγώνα.

Μόνη παρηγοοριά τα 67.280 ευρώ που είναι το μπόνους στη φιναλίστ. Η Γκροφ θα εισπράξει 108.980 ευρώ.

Η αμερικανίδα παραμένει στην 7η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ η Μαρία από το πρωί της Δευτέρας θα βρίσκεται ένα σκαλοπάτι πιο πάνω από τη θέση που κατείχε μέχρι τώρα. Θα είναι στην 8η θέση με στόχο να διακριθεί στο τουρνουά του Καναδά και να δείξει ότι είναι έτοιμη για το αμερικανικό όπεν.

Η Σάκκαρη παραμένει με μια νίκη σε τουρνουά, αυτό του Μαρόκου, ενώ στα θετικά είναι και η επιστροφή της σε τελικούς που τόσο έχει ανάγκη για να τονώσει την αυτοπεποίθησή της..

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This