Στάθηκε όρθιος στο Σπλιτ ο ΠΑΟΚ, 0-0 με την Χάιντουκ

Must Read

Ο ΠΑΟΚ κρατά στα χέρια του την πρόκριση στον αγώνα ρεβάνς με την Χάιντουκ την Πέμπτη στην Τούμπα. Στο Σπλιτ της Κροατιας πήρε αυτό που ήθελε το 0-0 και έχει μπροστά του άλλα 90′ να διεκδικήσει την πρόκρισή του στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ που σημαίνει, σε πρίπτωση πρόκρισης, είσοδο στους ομίλους και παραμονή στο ευρωπαϊκό ταξίδι.

Ο Δικέφαλος άντεξε τις επιθέσεις των αντιπάλων του, είδε την τύχη να του χαμογελά δύο φορές όταν ο Σιγκούρ (12′) και ο Λιβάγια (46′) δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με όρεξη το παιχνίδι, στην πορεία δεν άντεξε τον ρυθμό, η Χάιντουκ αξιοποίησε τον παράγοντα έδρα, ενώ ο Δικέφαλος σε ένα ακόμα ματς έδειξε ότι χρειάζεται χρόνο για να δέσει. Οι νέοι παίκτες θέλουν πίστωση χρόνου όχι μόνο για να κριθούν, αλλά και να γνωρίσουν τους συμπαίκτες τους.

Βασικό πρόβλημα στον Δικέφαλο παραμένει το σκοράρισμα. Ενώ στη δημιουργία οι ποδοσφαιριστές του παίρνουν πάνω από τη… βάση, αντίθετα υστερούν απελπιστικά στην αποτελεσματικότητα.

Χάιντουκ: Λούσιτς, Μέλντζακ, Φέρο (Ντιαλό 80′), Σάρλια, Μούφι (Μικάνοβιτς 94′), Σιγκούρ, Κροβίνοβιτς, Σαχίτι (Ντόλτσεκ 67′), Οφόε (Κάλικ 80′) , Μλακάρ, Λιβάγια.
ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Έκονγκ, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Φ. Σοάρες (Σβαμπ 72′), Τσιγγάρας (Οζντόεφ 80′), Κωνσταντέλιας (Μουργκ 80΄), Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ (Τάισον 60΄), Μπράντον (Σαμάτα 60′).

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This