Οσμή προβοκάτσιας από την Κροατική αστυνομία

Must Read

Οι Κροάτες συνεχίζουν να προκαλούν, όχι σε επίπεδο οργανωμένων οπαδών, αλλά επίσημο. Ο αρχηγός της αστυνομίας Μάρκο Ράσιτς «αποκάλυψε» ότι στο αεροδρόμιο του Ζάγκρεμπ συνελήφθησαν τρεις υπήκοοι Ημωμένου Βασιλείου με εισιτήρια του αγώνα. Αρχικά, όπως δήλωσε, είπαν ότι ήταν οπαδοί της ΑΕΚ, στη συνέχεια όμως το αρνήθηκαν.

Τώρα το πως γίνεται τρεις επισκέπτες της χώρας να «δηλώνουν» στο τελωνείο ότι πάνε να δουν ένα αγώνα, δεν κατάφερε να εξηγήσει. Έσπευσε όμως να τονίσει ότι τα εισιτήριά τους ακυρώθηκαν. Παράλληλα σημείωσε ότι γίνεται έλεγχος σε όλα τα ξενοδοχεία όπου μένουν Έλληνες τουρίστες για να αποτραπεί η παρουσία τους στο γήπεδο!

Ο αρχηγός της αστυνομίας Μάρκο Ράσιτς

Αυτός είναι ένας μόνο κρίκος στην αλυσίδα των προκλήσεων. Ακόμα και η αυτονόητη απόφαση της ΟΥΕΦΑ να τηρηθει ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μιχάλη έγινε δεκτή με προβληματισμό από παράγοντες και οπαδούς της ομάδας του Ζάγκρεμπ. Θεωρούν ότι αυτή η ενέργεια ίσως δημιουργήσει προβλήματα στον κόσμο που θα παρακολουθεί το ματς!

Παράλληλα στις τηλεοπτικές εκπομπές γίνονται εκτενείς αναφορές στον αγώνα ρεβάνς. Γίνεται λόγος για «κόλαση» στην Αθήνα και άλλα σχετικά, ενώ παρατηρούσαν ότι με τα όσα έγιναν η Ντινάμο απώλεσε το πλεονέκτημα να δώσει τον αγώνα ρεβάνς στην έδρα της!

Όλα αυτά φυσικά γίνονται καθώς ο σύλλογος χάνει δύο σημαντικά στελέχη του. Ο Γιόζιπ Σούταλο θα δώσει το τελευταίο του ματς με την Ντινάμο μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στον Άγιαξ, ενώ για την Ολλανδία ετοιμάζει βαλίτσες ένα ακόμα μέλος της ομάδας, ο Λούκα Ιβάνουσιτς ο οποίος έχει συμφωνήσει με τη Φέγενορντ και περιμένει τη συγκρατέθεση της ομάδας του.

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This