Κι όμως ο Βίντα το έχει… ξανακάνει, αλλά με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ! Το βίντεο μιας απίστευτης σύμπτωσης

Must Read

Ο Ντομαγκόι Βίντα έγινε ο ήρωας της βραδιάς στην Opap Arena. Η ισοφάριση στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων στον αγώνα με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ οδήγησε μια ομάδα, την ΑΕΚ, στα ουράνια και μια άλλη, την πρώην του, στα… τάρταρα.

Μόνο που ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός το έχει ξανακάνει. Αυτή τη φορά με την Ντινάμο που την οδήγησε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Γκολ πάλι στα τελευταία λεπτά (8ο λεπτό των καθυστερήσεων) πάλι με κεφαλιά.

Πάμε πίσω στο μακρινο 2011. Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ καλείται να αντιμετωπίσει στον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ την βουλγαρική Λουντογκόρετς. Αποσπά ισοπαλία 1-1 στο πρώτο ματς και η ρεβάνς στο «Μάξιμίρ» μοιάζει με τυπική διαδικασία. Δεν ήταν όμως. Οι Βούλγαροι προηγήθηκαν (12′), ισοφάρισε ο Ρουκάβινα που εκείνη τη χρονιά είχε επιστρέψει στην πατρίδα του από τον Παναθηναϊκό (33′), νέα επιτυχία των φιλοξενούμενων στο (36′) και ισοφάριση πάλι από τον Ρουκάβινα (60′). Το ματς γίνεται ροντέο. Η Λουντογκόρετς προκρίνεται επειδή έχει σημειώσει περισσότερα γκολ εκτός έδρας από την αντίπαλό της, κανονισμός που καταργήθηκε πέρσι. Παίζει και με ένα παίκτη λιγότερο από το 57′ λόγω της αποβολής του Μαρσελίνο που είχε σημειώσει το δεύτερο γκολ. Το «Μάξιμιρ» έχει πάρει φωτιά. Και στην τελευταία φάση, στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βίντα με κεφαλιά λυττρώνει την ομάδα του και την κρατά ζωντανή στο δρόμο για τους ομίλους.

Στα επόμενα ματς με Σέριφ (γ’ προκριματικός) και Μάριμπορ (πλέι οφ) ο ρόλος του περιορίστηκε στην άμυνα. Η Ντινάμο προκρίθηκε στους ιμίλους, αγωνίστηκε με Παρί Σεν Ζερμέν, Πόρτο και Ντιναμό Κιέβου, αλλά τερμάτισε 4η και αποκλείστηκε.

Δείτε τι έγινε στον αγώνα με τη Λουντογκόρετς και θαυμάστε το γκολ του Βίντα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This