Απονομή σε στιλ ροκ συναυλίας στον Μίλτο Τεντόγλου και η έντονη συγκίνηση

Must Read

Αυτή η απονομή ήταν διαφορετική, όχι μόνο για τον Μίλτο Τεντόγλου, αλλά και όλους τους αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Οι απονομές δεν γίνονται στο Στάδιο, αλλά έξω από αυτό σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Μια εξέδρα που θυμίζει έντονα συναυλίες ροκ μουσικής. Επάνω οι πρωταγωνιστές κάτω ο κόσμος να χειρποκροτεί.

Με σαξόφωνο υποδέχτηκαν τους τρεις πρώτους του μήκους οι διοργανωτές, ενώ τα μετάλλια έδωσε μια μεγάλη μορφή του αγωνίσματος ο Γουίλι Μπανκς.

Ο Μίλτος ήταν χαμογελαστός, αλλά όταν ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος τα μάτια του κοκκίνησαν όπως φαίνεται και στα κοντινά πλάνα της τηλεοπτικής μετάδοσης, Ίσως να ήταν ο ήλιος της Βουδαπέστης, ίσως, πάλι να έφερε στο νου του τη διαδρομή που έχει διανύσει μέχρι να κερδίσει ότι χρυσό… κυκλοφορεί στο αγώνισμά του!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This