Σάκκαρη: «Ντροπιάζω τον εαυτό μου, ντροπιάζω όλους τους Έλληνες»

Must Read

Για πρώτη φορά στην καριέρα της η Μαρία Σάκκαρη εμφανίστηκε τόσο απογοητευμένη από την παρουσία της σε κάποιο τουρνουά. Ο αποκλεισμός της από τον Αμερικάνικο όπεν, μόλις στον α’ γύρο και κυρίως οι τελευταίες άσχημες εμφανίσεις της την έχουν επηρεάσει ψυχολογικά.

«Θεωρώ ότι το επίπεδο μου ήταν κάτω του μηδέν, είναι πολύ άσχημο στο επίπεδο που βρίσκομαι να αγωνίζομαι με αυτόν τον τρόπο, με πονάει πάρα πολύ, είναι πάρα πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσω όλο αυτό αυτή τη στιγμή, είναι επίπονο.

Η νέα χρονιά μου ακούγεται κάτι πολύ μακρινό, το θέμα είναι τι θα κάνω από αύριο κιόλας, το ενδεχόμενο να κάνω ένα διάλειμμα και να βάλω το μυαλό μου σε μια σειρά και τις σκέψεις μου είναι ένα σενάριο. Το άλλο σενάριο είναι να συνεχίσω και να προσπαθήσω για το καλύτερο φέτος.

Είναι πολύ φρέσκο αυτή τη στιγμή για να πω τι είναι το σωστό ή τι θέλω να κάνω γιατί είναι και τα συναισθήματα του αγώνα, υπάρχουν αυτά τα δύο σενάρια στο μυαλό μου. Είναι πολύ απογοητευτικό, νιώθω ότι ντροπιάζω τον εαυτό μου, ντροπιάζω τους δικούς μου ανθρώπους, ντροπιάζω όλους τους Έλληνες».

Δείτε τι είπε η Μαρία Σάκκαρη μετά τον αποκλεισμό της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This