Έχασε τα… άχαστα ο Παναθηναϊκός – Νίκη – πρόκριση της Μπράγκα με 1-0 στο κατάμεστο ΟΑΚΑ

Must Read

Ο Παναθηναϊκός έχανε τη μια μετά την άλλη τις ευκαιρίες, η Μπράγκα βρήκε μια φορά δίχτυα κι αυτό της ήταν αρκετό να πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «πράσινοι» μπορεί να παρηγοριούνται με τη συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα, αλλά έχουν κάθε λόγο να τα βάζουν με την τύχη τους, αλλά και την αστοχία των ποδοσφαιριστών τους.

Αρκεί μια ματιά στις ευκαιρίες. Αμέσως μετά το γκολ του Μπρούμα στο 83′ χάθηκαν τρεις ευκαιρίες με τους Τζούρισιτς, Σπόραρ και Σένκεφελντ για ένα γκολ που θα ανανέωνε τις ελπίδες πρόκρισης.

Κι όμως η εικόνα του γεμάτου ΟΑΚΑ με 60.000 θεατές να ζητούν τη νίκη πρόκριση ήταν το ιδανικό σκηνικό για ένα θρίαμβο.

Δεν είναι μόνο τα 12 εκ. ευρώ που χάνει ο σύλλογος από τον αποκλεισμό αυτό, αλλά και η αδυναμία να αξιοποιήσει τη μεγάλη ευκαιρία που παρουσιάστηκε για μια μεγάλη πρόκριση που θα άλλαζε την εικόνα του.

Οι Πορτογάλοι ήταν ψυχολογικό περισσότερο έτοιμοι να διαχειριστούν τον αγώνα. Ο στόχος τους ήταν να μην δεχτούν γκολ. Από εκεί κι ύστερα ακόμα και με «λευκή ισοπαλία» θα είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση. Απλά μια αργή επιστροφή των αντιπάλων τους τους έδωσε τη δυνατότητα να πάρουν το κάτι παραπάνω: Τη νίκη.

Τρεις, τουλάχιστον, φορές, νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός έφθασε κοντά στο γκολ που θα του έδινε δικαίωμα στην ελπίδα της πρόκρισης.

*Στο 18′ από σέντρα του Παλάσιος ο Ιωαννίδης προσπάθησε με προβολή μπροστά στο τέρμα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα χωρίς επιτυχία.

*Στο 45′ από κόρνερ του Βιλένα ο Βαγιαννίδης με κεφαλιά εξ επαφής είδε τον Ματέους να κάνει την επέμβαση του αγώνα διώχνοντας σε κόρνερ.

*Στο 68′ από μπαλιά του Μαντσίνι, ο Χουανκάρ μέσα από την περιοχή επεχείρησε το σουτ, αλλά με τα πόδια απομάκρυνε ο Ματέους.

Το α’ ημίχρονο ήταν ένας… διαγωνισμός τερματοφυλάκων. Μπρινιόλι εναντίον Ματέους

Ο Ιταλός, μεταξύ άλλων, στο 32΄έδιωξε την μπάλα σε προσπάθεια του Ρουίθ, ενώ στις καθυστερήσεις έβαλε στοπ στον Μπρούμα.

Ο Βραζιλιάνος Ματέους από κόρνερ του Βιλένα ο Βαγιαννίδης προσπάθησε, χωρίς επιτυχία να τον νικήσει.

Κόκκινη: 90+1′ Χουανκάρ (2η κίτρινη).
Κίτρινη: 66′ Αϊτόρ, 75′ Χουανκάρ – 3′ Νιακατέ, 78′ Σαατσί.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Γέντβαϊ (43′ Σένκεφελντ), Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Πέρεθ (78′ Τσέριν), Βιλένα, Μπερνάρ (78′ Τζούριτσιτς), Παλάσιος (61′ Αϊτόρ), Μαντσίνι, Ιωαννίδης (62′ Σπόραρ).

Μπράγκα: Ματέους, Γκόμεζ, Φόντε, Νιακατέ (49′ Σάατσι), Μαρίν, Καρβάλιο, Ρικάρντο Όρτα, Αντρέ Όρτα (65′ Πίζι), Μπρούμα (87′ Πάολο Ολιβέιρα), Αμπέλ Ρουίθ (87′ Μπανζά), Τζαλό (65′ Ζαλαζάρ).

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This